opc_loader
Service & reparatie

Hoekmeters en hellingsmeters | Bouwlasersonline.nl

Er zijn 2 soorten hoekmeters analoge en digitale, hellingsmeters of inclinometers zijn er uitsluitend digitaal. Een inclinometer of hellingsmeter is een digitaal waterpas welke digitaal de hellingshoek aangeeft, is deze 0, dan ligt de inclinometer waterpas.
Een hoekmeter bepaalt de hoek tussen 2 objecten.

Resultaat:1
Resultaat:1

Welke hoekmeter heb ik nodig?

Er zijn veel keuzes in hoekmeters van kleine tot hele lange. Nedo heeft de beste hoekmeters op de markt welke in Duitsland geproduceerd worden. Er zijn ook hoekmeters met passerpunten te krijgen speciaal voor moeilijk bereikbare plekken.
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste hoek of hellingsmeter voor je werk, bel of app dan. Dan kunnen wij je hierin ondersteunen.

Bouwlasersonline.nl

Onze kennis van zaken zullen je een juiste keuze doen maken. Neem daarom als het je niet duidelijk is beslist contact met ons op. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.