opc_loader
Service & reparatie

C.Scope CS6MXI

Artikelnr: CS6MXI
Staat in bestelling levertijd 2-3 dagen

C.Scope CS6MXI metaaldetector

Detecteerd ijzer, goud en zilver

Pinpoint functie

Zeer professionele detector met veel instel mogelijkheden

Aantal 750,00 675,00 U bespaart: 10%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

C.Scope CS6MXI metaaldetector

De C.Scope CS6MXI is een gespecialiseerde 'bewegingsdetector' met de C.SCOPE Audio Tone Discriminatie-functie. Deze geavanceerde meertonige discriminatie stelt de gebruiker in staat om de kleinste en dunste munten op de zwaarst vervuilde of gemineraliseerde locaties te detecteren. De 6MXi gebruikt de nieuwste microprocessorkracht om de grond te scannen, filteren en analyseren, voor maximale prestatie. Dit bespaart kostbare detectietijd. De CS6MX maakt gebruik van de extreem snelle 17 kHz frequentie, wat een kristal helder en duidelijk signaal genereert. Met de Drie Pitch Audio Discriminational kunt u doelen gemakkelijk identificeren voordat u zelfs maar aan graven denkt. Een hoge toon geeft aan dat het tijd is om te graven. De Variable Discriminatie Control maakt verdere doelanalyse mogelijk en de mogelijkheid om signalen van het folietype te identificeren en te weigeren. Als je niet geïnteresseerd bent in ijzer, kunt u het ijzervolume verlagen of deze signalen helemaal elimineren, wat betekent dat de CS6MXi altijd op het optimale is afgestemd. Het CS6MXi-signaal is een realtime signaal dat in combinatie met de instellingen IJzervolume en Discriminatieve volumes u een duidelijke, snelle en nauwkeurige analyse geeft voor elke vondst. De Pinpoint-functie welke het bewegingseffect uitschakelt, zorgt ervoor dat de zoekkop over de exacte doellocatie kan worden gebracht zonder heen en weer te zwaaien. Elke ervaren detectorist heeft een locatie die ooit een bloeiend, bruisend was. Dit zijn de sites die ons het meest vertellen over onze fascinerende geschiedenis. Deze sites zijn het meest uitdagend en moeilijk. De C.Scope 6MXi is ontworpen als een gespecialiseerde detector voor deze speciale locaties.

Specificaties
Specificaties                    CS 6MXI         
Soort detector Motion
Frequentie 17 kHz
Zoekschijf 20x 28cm eliptische waterdichte zoekschijf
Gevoeligheid instelbaar Ja
Discriminatie instelbaar (2 kanalen) Ja
Pin-Point Ja
Ijzervolume instelling Ja
Grond balans instelling Ja
Armsteun Ja
Hoofdtelefoon aansluiting Ja
Instelbare arm 1,06 - 1,34m
Elektrische voeding 8 x 1,5V AA batterij
Bedrijfsduur 30 - 40 uur
Gewicht 1,45 Kg

Leveringsomvang
C.Scope 6MXI
8 x 1,5V AA batterij

GRATIS VERZONDEN !!

Meer binnen categorie: C. Scope |  Meer binnen categorie: Metaaldetector

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.