opc_loader
Service & reparatie

Metaaldetector | Bouwlasersonline.nl

Een metaaldetector is een elektronisch instrument dat de aanwezigheid van metaal in de buurt detecteert. Metaaldetectoren zijn handig voor het vinden van metalen insluitsels die verborgen zijn in objecten of metalen objecten die ondergronds zijn begraven. Ze bestaan ​​vaak uit een handheld-eenheid met een sensorsonde die over de grond of andere objecten kan worden bewogen. Als de sensor in de buurt van een stuk metaal komt, wordt dit aangegeven door een veranderende toon. Meestal geeft het apparaat enige indicatie van afstand; hoe dichter het metaal is, hoe hoger de toon.

Resultaat:1
Resultaat:1

Welke metaaldetector heb ik nodig?

CS2MX - Zeer geschikt voor het vinden van metalen in hout  bijvoorbeeld in een zagerij, ook geschikt voor de beginnende hobbyist.
CS3MXI PRO - Zeer geschikt voor de hobbyist, spoort ook goud en zilver op.
CS4MXI - Voor de gevorderde hobbyist, veel instelmogelijkheden.
CS6MXI - Voor de professional, zeer gevoelige instellingen
CS1220XD - Professionele non-motion detector
CS4PI - Speciaal ontwikkeld voor op het strand, geen last van storing en diepteverlies op nat (zout) zand

Bouwlasersonline.nl

Onze kennis van zaken zullen je een juiste keuze doen maken. Neem daarom als het je niet duidelijk is beslist contact met ons op. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.