opc_loader
Service & reparatie

C.Scope SGA4

Artikelnr: SGA4
Uit voorraad leverbaar

C.Scope SGA4 Signaalgenerator

Zendvermogen instelbaar

Puls of continu toon

Zendfrequentie 33 kHz & 131 Hz

Aantal 1.095,00 895,00 U bespaart: 18%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

C.Scope SGA4 Signaalgenerator

De C.Scope SGA4 signaalgenerator is ontwikkeld om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden van de C.Scope CXL4 en DXL4. De C.Scope SGA4 zendt een signaal van 33 kHz & 131 Hz uit in een puls of continutoon, dit signaal kan via een directe verbinding (met kabel of klem) of via inductie op een elektriciteitgeleidend object gezet worden. Vervolgens kan de kabel of leiding met de kabelzoeker in de G (generator) stand gevonden of gevolgd worden tot ± 300 meter. Het signaal kan ook op een signaalhaspel gezet worden, welke door een niet geleidende leiding getrokken wordt zodat deze toch te vinden is.

Instelbaar zendvermogen:

De C.Scope SGA4 signaalgenerator heeft een eenvoudig instelbaar zendvermogen, de signaalsterkte is in laag of hoog vermogen instelbaar. Liggen de leidingen dichter bij elkaar, dan kan er voor gekozen worden om een laag zendvermogen te gebruiken zo verklein je de kans op signaaloverdracht op andere leidingen.  Als er één specifieke kabel gevonden/gevolgd worden, dan kan er voor een directe verbinding gekozen worden. De signaalgenerator wordt dan middels kabels en klemmen of een signaalklem verbonden met de gewenste leiding. Liggen er weinig geleidende kabels, dan is een indirecte verbinding via inductie mogelijk, de SGA4 signaalgenerator wordt dan boven de gezochte leiding of kabel geplaatst.

Reparatie en kalibratie:

Elk meetapparaat, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen serviceruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties

Specificaties SGA4:

• Frequentie: 33 kHz & 131 Hz
• Zendvermogen: 1W
• Akoestische overdracht: Puls / Constant
• Elektrische voeding: 4 x D-Cel
• Bedrijfsduur: 40 uur
• Waterdichtheid: IP65
• Gewicht: 3,4 kg
• Afmeting: 360mm x 180mm x 230mm

Leveringsomvang:

• SGA4 signaalgenerator
• 4 x D-Cel
• Aansluitkabels
• Aardpin
• Aansluitmagneten
• 10 mtr. aardkabel

GRATIS VERZONDEN !!

Meer binnen categorie: C. Scope |  Meer binnen categorie: Kabel / leiding zoeker

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.