opc_loader
Service & reparatie

C. scope kabelgootsonde

Artikelnr: DY1299
Staat in bestelling levertijd 2-3 dagen

C.Scope Kabelgoot sonde

Opsporen van niet geleidende buizen en leidingen

Zendt een frequentie van 33kHz uit

Aantal 469,00 405,00 U bespaart: 14%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

C.Scope Kabelgoot sonde

C.Scope kabelgoot sonde (300 x 24 mm) Minitran voor het opsporen van niet geleidende buizen en leidingen met 33 kHz. De C.Scope Minitran zender, ook wel 'sonde' genoemd, wordt volledig zelfstandig gebruikt en is geschikt in combinatie met C.Scope Kabeldetector. In de meeste gevallen wordt de Minitran zender op het uiteinde van een ontstoppingsset of trekveer geschroefd, in de te onderzoeken buis of afvoerleiding gestoken en verder verplaatst, hiervoor is . Boven de grond kan de gebruiker de beweging van de Minitran in de zenderstand met een op dezelfde frequentie afgestemde C.Scope Kabeldetector volgen. Is de buis ergens in elkaar gedrukt of verstopt, dan stopt de Minitran op deze plaats en kan aan de hand van het daarbij uitgezonden signaal worden bepaald waar de buis moet worden hersteld. Met behulp van MXL-apparatuur kan tot maximaal 6 meter de diepte worden vastgesteld.
Meer binnen categorie: C. Scope |  Meer binnen categorie: Kabel / leiding zoeker

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.