opc_loader
Service & reparatie

Radio Detection eC.A.T4+ set

Artikelnr: ECAT+NL91 - GENNY4-NL

Radiodetection eC.A.T4+ Kabelzoeker

Data loggen en onderhoudsindicatie

StrikeAlert ™ en SWING™

Met diepte indicatie

Incl. Genny4 signaalgenerator en tas

Aantal 2.050,00 1.795,00 U bespaart: 12%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten (1 tot 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Radiodetection eC.A.T4+ kabeldetector

Detecteer meer, detecteer sneller met het nieuwe digitale eCAT4-platform. Dit biedt zeer verfijnde localisatie mogelijkheden. De Radiodetection eC.A.T4+ is speciaal ontworpen om de te helpen zoeken naar verborgen kabels en leidingen. In de eCAT4+ Avoidance Modus ™ kan de gebruiker snel een gebied controleren door tegelijkertijd op stroom-, radio- en Genny-signalen te controleren. In combinatie met de Genny4 kan de C.A.T4 ook diepte meten.

Dataloggen & Software

Intern geheugen waarin een jaar aan gegevens opgeslagen kan worden in de producten uit de serie eC.A.T4 en gC.A.T4. Deze data kan ten alle tijde als back-up opgeslagen worden op een pc, zodat een praktisch onbeperkte registratiemogelijkheid wordt geboden voor de levensduur van het product. De opgehaalde data kan geanalyseerd worden, hetzij lokaal of extern, als hulp bij het garanderen van normnaleving en het identificeren van opleidingsvereisten. 

Het C.A.T4 opspoorsystemen worden ondersteund met het specifieke C.A.T managerprogramma®. Met deze computerapplicatie voor Windows® kunnen fabrieks-, vloot- en locatiemanagers gebruiksgegevens4 downloaden, een eCert-test uitvoeren, C.A.T4-software opwaarderen of opgeslagen meetgegevens exporteren naar formaten zoals KML-, CSV- of XLS-indelingen. C.A.T manager kan C.A.T4 functies zoals dieptemetingen en waarschuwingen deactiveren of heractiveren al naargelang werkvoorkeur.Dankzij door de gebruiker bewerkbare velden kunnen vestigings-/vlootcodes en andere gegevens opgeslagen worden op het toestel, wat registraties en traceerbaarheid vereenvoudigt.

StrikeAlert ™ en SWING ™

StrikeAlert ™ is een optionele functie,  hierdoor minimaliseer je het risico op het raken van een ondiepe kabel. De  StrikeAlert ™  is verbeterd en geoptimaliseerd om het aantal valse waarschuwingen te verminderen. De SWING™-waarschuwing duidt op onjuist gebruik bijvoorbeeld als de detector te snel heen en weer gezwaait wordt,  de waarschuwing wordt ook in het boek opgeslagen.

Onderhoudsindicator CALSAFE ™

Jaarlijks onderhoud en kalibratie is essentieel om zeker te stellen dat C.A.T gebruikers veilig en zelfverzekerd met hun apparatuur kunnen werken.Om dit te ondersteunen beschikken de eC.A.T4- en gC.A.T4-modellen bij het opstarten over een aftelwaarschuwing tot onderhoud van 31 dagen.Toestellen met CALSafe kunnen ingesteld worden om bij verstrijken van de vastgelegde kalibratie-interval automatisch te deactiveren, zodat de naleving van individuele bedrijfsbeleidsplannen wordt gegarandeerd.Het vereiste interval tussen onderhoudsbeurten kan tot maximaal 1 jaar aangepast worden met behulp van de C.A.T Manager software.

4-standen schakelaar:

De Radiodetection C.A.T4+ kabeldetector heeft een vier-standenschakelaar om de kabeldetector in de gewenste zoekstand te zetten;
- Avoidance modus tegelijkertijd op stroom-, radio- en Genny-signalen controleren (50 Hz - 1,5 kHz)
- Power modus is speciaal ontwikkeld voor het detecteren van stroomvoerende leidingen en kabels
- Radio modus detecteerd radiosignalen welke vaak al op kabels en metalen leidingen aanwezig zijn (15 kHz - 30 kHz)
- Genny modus specifieke zoekstand voor het detecteren van signalen uit de Genny generator (131 kHz of 33 kHz)

Radiodetection Genny4 Signaalgenerator

De Radiodetection Genny4 biedt een gelijktijdig uitgangssignaal met dubbele frequentie dat naast het bekende lokalisatiesignaal van 33 kHz een tweede frequentie uitzendt die is ontworpen om de locatie van kabels met een kleine diameter te vergemakkelijken. Als veiligheidskritische hulpmiddelen bieden de CAT4- en GENNY4-reeks kabelzoeker- en kabelvermijdingsgereedschappen een aantal functies die zijn ontworpen om veilig werken te ondersteunen. Naast zijn vertrouwde standaard Power mode, biedt Genny4 een functie voor signaalversterking die het uitgaande signaal met maar liefst factor 10 versterkt, zodat gebruikers leidingen over langere afstanden en grotere dieptes kunnen lokaliseren. De Genny4 accessoires is ontwikkeld voor het versturen van lokaliseringssignalen langs de meeste infrastructuurtypes, inclusief niet-geleidende doelmaterialen zoals plastic buizen en ceramische pijpleidingen.

Specificaties
Specificaties                    eC.A.T4+              
Meetdiepte 0,1 tot 3 m
Dieptemeting Ja
Dataloggen Ja
Geheugen 2 GB (± 40 uur per week 1 jaar lang dataopslag)
StrikeAlert Ja
SWING Ja
CALSafe Ja
Frequentie detectie 131 Hz, 33 kHz
Elektrische voeding 2 x 1,5V D-cel
Bedrijfsduur 40 uur
Waterdichtheid IP54
Afmetingen 450 x 420 x 150 mm
Gewicht 2,3 Kg

Specificaties Genny4
Zendvemogen 0,1 of 1 Watt
Zendfrequentie             33  kHz         
Elektrische voeding 2 x 1,5V D-cel
Bedrijfsduur 40 uur
Waterdichtheid IP54
Afmetingen 360 x 180x x230 mm
Gewicht 2,7 Kg

Leveringsomvang
Radio Detection eC.A.T4+
Genny 4 signaalgenerator
6 x 1,5V D-cel
Draagtas

Downloads:

Radio Detection C.A.T4 serie brochure
Radio Detection C.A.T4 serie gebruiksaanwijzing
Radio Detection C.A.T4 C.A.T Manager software Download

GRATIS VERZONDEN !!

Meer binnen categorie: Radiodetection |  Meer binnen categorie: Kabel / leiding zoeker

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.