opc_loader
Service & reparatie

Leica D230

Artikelnr: 850270
Uit voorraad leverbaar

Leica DD230 Kabelzoeker

Geschikt voor diepte meting

Geïntegreerde GPS

Uitleg via animatie filmpje op het kleurenscherm

Draagtas

  • Nee
  • T.b.v. losse DD220/230 (850277) + €75,00
Aantal 1.760,00 1.675,00 U bespaart: 5%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Leica DD230 kabeldetector

Het Leica DD230 SMART leidingtraceersysteem is een gebruiksvriendelijk, intuïtief traceersysteem dat de detectie van ondergrondse leidingen vereenvoudigt en het vertrouwen van de gebruiker verhoogt. Met geautomatiseerde locatietechnologie en een duidelijk zichtbaar kleurenscherm ontdekt het DD230 SMART leidingtraceersysteem gemakkelijk ondergrondse leidingen. Ingebouwde video-ondersteuning, gebruikswaarschuwingen en diagnoses worden gecombineerd om het productgebruik te verbeteren en om operators en leidingen te beschermen. Gebruik de DD230 in combinatie met een DD230 signaaltransmitter of een reeks accessoires om diepteschatting, een verbeterde nauwkeurigheid en toepassingsbereik te krijgen.

Geïntegreerde GPS, Datalogging, Bluetooth® en intern geheugen

Het Leica DD SMART leidingtraceersysteem en DX Shield-software openen de deur naar een verbonden wereld, overal en altijd. Leica DD SMART leidingtraceersystemen detecteren ondergrondse objecten dieper, sneller en nauwkeuriger. De DD SMART leidingtraceersystemen zijn schaalbaar en zijn ontworpen met een ingebouwd geheugen, GPS en Bluetooth-technologie. Maak verbinding en download gegevens die zijn opgeslagen in het interne geheugen van het DD SMART leidingtraceersysteem, waaronder GPS-locatie, en stuur ze terug naar de DX Shield-software voor een analyse. DD SMART traceersystemen en DX Shield-software garanderen een maximale beveiliging en veiligheid op locatie door de beste detectieprestaties in zijn klasse te bieden en organisaties de mogelijkheid te geven om beter inzicht te krijgen in het lokaliseren van taakprestaties en de complexiteit van de locatie voorafgaand aan de graafwerkzaamheden.

De Leica DD230 leidingzoeker bedieningsmodi

Automodus

Lokaliseert automatisch stroom- en zendsignalen, wat de aanwezigheid van leidingen bij een eerste veldbezoek bevestigd en leiding zoeken veilig maakt.is dus een combinatie van Powermodus en radio modus

Zendmodus
Traceert signalen van ver weg gelegen zenders/transmitters die de grond indringen en die verstrooid worden door ondergrondse leidingen, ideaal voor het opsporen van telefoonkabels en kabels met ander soortige signalen. de detector zal signalen oppikken tussen de 15 Khz en 60 Khz

Stroom Mode (Standaard mode)( Power mode)
Lokaliseert stroomsignalen uitgezonden door kabels met stroomafname, De kabels waar dus stroom op staat genereren een magnetisch veld om de kabel die we kunnen detecteren met de detector. in deze modus kan men de kabels lokaliseren en ontwijken

Signaal generator Modes 

De DD230 kan als extra 512 en 640 HZ detecteren, deze signalen kunnen gegenereerd worden door de Leica Digitex DA230
Lokaliseert het specifieke signaal die door de DA signaaltransmitter de grond ingestuurd wordt waardoor het signaal weer een magnetisch veld genereerd wat om de kabel of leiding waar de Digitex (DA) in de buurt of boven geplaatst wordt gaat zitten.waardoor we dit signaal met de kabeldetector weer kunnen opsporen. ideaal als er geen stroomvoerende kabels of kabels waar geen signaal opstaat liggen.

Diepte indicatie modus

De Leica Digicat DD120,DD130,DD220 en DD230 beschikken over een diepte aflezing die alleen mogelijk is in combinatie met een DA220 of DA230 signaalgenerator tot een maximale diepte van 7 meter. deze diepte meting is uiterst nauwkeurig en heeft een maximale afwijking van een paar procent. wilt u kabels detecteren tot 10 meter diepte is dit mogelijk met andere accessoires.

Reparatie en kalibratie:

Elk meetapparaat, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen serviceruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties DD230
Meetdiepte 0,1 tot 7 m
Dieptemeting Ja
Dieptenauwkeurigheid 5%
Frequentie detectie 512 Hz, 640Hz, 8 kHz, 33 kHz, 131 kHz
Bluetooth Class 2 BLE dual mode module Bluetooth Classic 2.1 Bluetooth 4.0 (LE)
GPS Chipset (1): u-blox®GPS Reciever Type: GPS L1C/A, SBAS L1C/A, QZSS L1C/A, GLONASS L1OF, BeiDou B1 Accuracy (2): Horizontal Position 2.5 m Autonomous, 2.0 m SBAS,CEP Start time: Cold 45 s typical, Aided 7 s typical, Hot 1 s typical
Geheugen 8 GB Intern
Elektrische voeding 7,4 V Li-ion accu
Bedrijfsduur 15 uur
Waterdichtheid IP66
Afmetingen 765x290x93 mm
Gewicht 3,2 Kg

Leveringsomvang
Leica DD230
6 x 1,5V AA
Draagtas (optioneel)

Downloads:

DD220-230 brochure
DD220-230 gebruiksaanwijzing (EN)

GRATIS VERZONDEN !!

Meer binnen categorie: Leica |  Meer binnen categorie: Kabel / leiding zoeker

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.