opc_loader
Service & reparatie

Kabelzoeker kopen? | Bouwlasersonline.nl

Een kabelzoeker of kabelvermijdingsinstrument/ Cable Avoidance Tool (CAT) is een instrument dat wordt gebruikt voor het detecteren van de aanwezigheid en de geschatte locatie van ondergrondse leidingen voordat graafwerkzaamheden worden uitgevoerd. Het is bedoeld om ongevallen tijdens het graven te voorkomen. C.A.T. instrumenten kunnen van een aantal soorten detectietechnologie gebruiken maken, waaronder het gebruik van magnetische velden, radiofrequenties, signaalopwekking, metaaldetectoren, grondpenetrerende radar en RFID.
 

Resultaat:12VolgendeToon alles
Resultaat:12VolgendeToon alles

Welke kabelzoeker heb ik nodig?

Bij bouwlasersonline voeren wij 3 merken; C.Scope, Radiodetection en Leica, elk merk heeft zijn eigen kenmerken. De C.Scope is uniek doordat deze modellen heeft welke zichzelf kalibreren, Radiodetectionheeft een StrikeAlert ™ optie,  hierdoor minimaliseer je het risico op het raken van een ondiepe kabel en Leica heeft op sommige modellen een kleuren display met video uitleg hoe de kabelzoeker te gebruiken.

Bouwlasersonline.nl

Onze kennis van zaken zullen je een juiste keuze doen maken. Neem daarom als het je niet duidelijk is beslist contact met ons op. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.