opc_loader
Service & reparatie

Bosch D-tect 150

Artikelnr: 0601010008

Bosch D-tect 150 SV multidetector

Meet tot tot 15 centimeter diep zelfs in vochtig beton

Ultrabreedband radar sensorsystemen

Geeft maximaal veilige toegestane boordiepte aan

Aantal 695,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Bosch D-tect 150 SV Detector

De Bosch D-TECT 150 SV wallscanner is "de"  Professionele Detector. De D-tect 150 SV is het specialistische hulpmiddel voor het vinden van objecten in moeilijke omstandigheden. Het heeft een uniek en betrouwbaar vermogen om objecten in vochtig beton te detecteren, wat betekent dat u niet langer tijd ter plaatse hoeft te verspillen. De Bosch D-TECT 150 SV wallscanner biedt millimeter-nauwkeurige detectie van ferro / non-ferro metalen, actieve kabels, houten stijlen en plastic buizen en biedt een digitale weergave van materiaaleigenschappen. De werkelijke objectdiepte wordt weergegeven, waardoor het gemakkelijk is om het werkelijke niveau van de betonnen dekking te bepalen en de Signal View / SV geeft objecten die zeer dicht bij elkaar liggen nog nauwkeuriger weer. De Bosch D-TECT 150 SV wallscanner is een specialist in het vinden van objecten met drie bedrijfsmodi voor beton en een liniaalweergave voor het meten van afstanden tussen objecten, millimeter nauwkeurige markering op de muur. Dit apparaat vereist geen kalibratie en detecteert gemakkelijk plastic buizen, ferrometalen, non-ferrometalen, houten stijlen en kabels onder spanning.

Bosch blauw:

De D-tect 150 SV detector komt uit de Bosch blauw professionele lijn. Het professionele blauwe elektrisch gereedschap assortiment van Bosch is geschikt voor zwaar en intensief gebruik, langere periode achter elkaar. Als professional wordt veel van je verwacht: snel werken, betrouwbaarheid, competentie en volle inzet. De blauwe gereedschappen zijn precies voor deze vereisten ontwikkeld en er is nog meer. Voor elk gereedschap biedt Bosch professional de passende accessoire, mobiliteitssysteem systeem en service.

Reparatie en kalibratie:

Elk meetapparaat, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen serviceruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren. 

Garantie:

Voor al het professionele blauwe elektrisch gereedschap geldt een garantie van 3 jaar, mits de aankoop binnen 4 weken geregistreerd is op www.bosch-professional.com/nl/nl/service/garantie.
Uitgesloten daarvan zijn industriële accuschroevendraaiers, hoogfrequentie- en persluchtgereedschap, accupacks, oplaadapparaten en bijgeleverde accessoires.
Voor professionele Bosch Lithium-Ion-accu's is een 2 jaar accu premium service, mits het artikel binnen 4 weken na aankoop is geregistreerd.

Specificaties

Specificaties:

• Max. Detectiediepte: 150 mm
• Detectiediepte staal (max.): 150 mm
• Detectiediepte koper (max.): 150 mm
• Detectiediepte stroom voerende leidingen (max.): 60 mm
• Detectiediepte houten onderconstructies (max.): 40 mm
• Nauwkeurigheid: ± 5 mm
• Automatische uitschakeling: 5 min.
• Elektrische voeding: 4 x AA penlite
• Gewicht, ca.: 0,65 kg

Leveringsomvang:


• D-tect 150 SV detector
• 4 x AA penlite
• Opberg etui


GRATIS VERZONDEN !!

Meer binnen categorie: Bosch |  Meer binnen categorie: Muur / vloer scanner

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.