opc_loader
Service & reparatie

Bosch D-tect 120

Artikelnr: 0601081301

Bosch D-tect 120 multidetector

Meet tot tot 12 centimeter diep

Intuïtieve radarscanner voor bijna alle materialen

Door de puntmeting kan de D-tect 120 zeer exact meten

Aantal 289,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Bosch D-tect 120 Detector

Om ongelukken te voorkomen en veiligheid te garanderen, gebruik je de Bosch D-tect 120 leidingdetector voor het boren. De Bosch D-TECT 120 detector werkt zowel op een accu als op batterijen. Dankzij de geavanceerde techniek worden objecten tot 12 centimeter diep gevonden, als de D-TECT 120 op een water- of elektriciteitsleiding of object vindt, dan klinkt er een waarschuwingssignaal en word er een zichtbare waarschuwing gegeven. Door de puntmeting kan de D-tect 120 zeer exact meten en is deze ook in kleine ruimten goed te gebruiken. De D-TECT 120 detecteert ijzerhoudende metalen (o.a. staal), hout, spanningsvoerende leidingen en niet-ijzerhoudende metalen (o.a. koper).

Bosch blauw:

De D-tect 120 detector komt uit de Bosch blauw professionele lijn. Het professionele blauwe elektrisch gereedschap assortiment van Bosch is geschikt voor zwaar en intensief gebruik, langere periode achter elkaar. Als professional wordt veel van je verwacht: snel werken, betrouwbaarheid, competentie en volle inzet. De blauwe gereedschappen zijn precies voor deze vereisten ontwikkeld en er is nog meer. Voor elk gereedschap biedt Bosch professional de passende accessoire, mobiliteitssysteem systeem en service.

Reparatie en kalibratie:

Elk meetapparaat, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen serviceruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren. 

Garantie:

Voor al het professionele blauwe elektrisch gereedschap geldt een garantie van 3 jaar, mits de aankoop binnen 4 weken geregistreerd is op www.bosch-professional.com/nl/nl/service/garantie.
Uitgesloten daarvan zijn industriële accuschroevendraaiers, hoogfrequentie- en persluchtgereedschap, accupacks, oplaadapparaten en bijgeleverde accessoires.
Voor professionele Bosch Lithium-Ion-accu's is een 2 jaar accu premium service, mits het artikel binnen 4 weken na aankoop is geregistreerd.

Specificaties

Specificaties:

• Max. Detectiediepte: 120 mm
• Detectiediepte staal (max.): 120 mm
• Detectiediepte koper (max.): 120 mm
• Detectiediepte stroom voerende leidingen (max.): 60 mm
• Detectiediepte houten onderconstructies (max.): 38 mm
• Nauwkeurigheid: ± 10 mm
• Automatische uitschakeling: 5 min.
• Elektrische voeding: 12V Li-ion of  4 x AA penlite
• Gewicht, ca.: 0,5 kg

Leveringsomvang:


• D-tect 120 detector
• 1 x accu GBA 12V 1.5Ah
• Snellaadapparaat GAL 1230 CV
• L-BOXX 

GRATIS VERZONDEN !!

Meer binnen categorie: Bosch |  Meer binnen categorie: Muur / vloer scanner

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.