opc_loader
Service & reparatie

Detector | Bouwlasersonline.nl

Er zijn verschillende soorten detectors om leidingen, kabels en voorwerpen te vinden in een muur of op / onder de grond. Voor leidingen in de muur / vloer / plafond wordt voornamelijk een mmuur/vloer scanner gebruikt, deze geeft aan waar er een stroomvoerende of geleidende leiding ligt. Voor kabels of putdeksels buiten onder de grond  worden kabeldetectors gebruikt soms met een generator. Metaaldetectors worden vaak gebruikt om snel metalen objecten in grote partijen hout te vinden, ook worden deze vaak voor het hobbymatig gebruikt om objecten op het platteland, in het bos of op het strand te zoeken.

Welke kabeldetector heb ik nodig?

Grofweg zijn er twee typen kabeldetectors met of zonder diepte indicatie. Om een diepte te kunnen meten dient er een signaal generator te worden gebruikt. Met een  signaalklem is het zoeken van specifieke leidingen en kabels zeer exact mogelijk.
Om de perfecte kabeldetector voor jouw werkzaam heden te zoeken helpen wij je graag, neem dan contact met ons op.

Bouwlasersonline.nl

Onze kennis van zaken zullen je een juiste keuze doen maken. Neem daarom als het je niet duidelijk is beslist contact met ons op. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.