opc_loader
Service & reparatie

ADA Cosmo 70

Artikelnr: А00429
Uit voorraad leverbaar

Ada Cosmo 70 afstandsmeter

Meet tot 70 m een met maximale meetfout van 1,5 mm

Multifunctioneel eindstuk

O.a. volume en Pythagoras functie

Aantal 139,00 119,00 U bespaart: 14%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

ADA Cosmo 70 afstandsmeter

De ADA Cosmo 70 is een professionele laserafstandsmeter welke zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk is. De belangrijkste voordelen van dit professionele instrument zijn de afstandsmeting onder alle lichtomstandigheden. Zelfs onder felle zon meet de ADA Cosmo 70 afstanden tot 60 m met hoge nauwkeurigheid, met een maximale meetfout van slechts 1,5 mm. Het ergonomisch ontwerp van de behuizing zorgt voor gemakkelijke meten, de beschermende geribbelde delen bevinden zich aan de boven- en onderkant van het instrument. Deze beschermen de behuizing tegen beschadigingen en zorgen voor een comfortabele grip. Het display met drie rijen met constante verlichting en de duidelijke grote pictogrammen laten zelfs werken in slechte lichtomstandigheden toe. De ADA COSMO 70 heeft een automatische uitschakeling. Om de batterijen te sparen, wordt de achtergrondverlichting van het scherm automatisch na 60 seconde uitgeschakeld (wanneer niet in gebruik). Na 180 seconden schakelt de afstandsmeter volledig uit. De Ada Cosmo 70 heeft een bescherming tegen water en stof van IP54.

Functies:

De ADA COSMO 70 heeft een eenvoudige bediening.  Voor het bepalen van de secties die niet toegankelijk zijn voor directe meting, heeft dit model de functie de afstand tussen twee punten volgens de geometrische Pythagoras-formule. Buiten deze functie kan de ADA Cosmo 70 ook afstanden tot 70 meter meten en afstanden / oppervlakken / volumes bij elkaar optellen of aftrekken. Met behulp van de timer meting kan de de Ada Cosmo 70 kan er met een vertraging gemeten worden.

Specificaties
Meetbereik 0,05 tot 70m
Meetnauwkeurigheid ± 1,5 mm
Geheugen Nee
Bluetooth Nee
Hellingssensor Nee
Voeding 2 x 1,5V AAA
Bedrijfsduur Tot 4.000 metingen
Waterdichtheid IP54
Afmetingen 113x47x25mm
Gewicht 105 gram

Leveringsomvang
ADA Cosmo 70
2 x 1,5V AAA

Downloads:


ADA Cosmo 70 gebruiksaanwijzing

ADA Catalogus

Meer binnen categorie: Afstandsmeter

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.