opc_loader
Service & reparatie

Metofix AM35 afstandsmeter

Artikelnr: 545718

Metofix AM35 afstandsmeter

Hoge meetsnelheid

2-regel display met constante verlichting

O.a. volume en Pythagoras functie

Aantal 65,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Metofix AM35 Afstandsmeter

De Metofix AM35 meet afstanden tot 35 meter. Door zijn hoge kwaliteit kan de Metofix AM35 zowel binnen als buiten in daglicht gebruikt worden. Met een meetnauwkeurigheid van ±1.5 mm is de Metofix AM35 ook een van de nauwkeurigste in zijn klasse. Op het heldere LCD display kunnen gemakkelijk alle metingen worden afgelezen. De Metofix AM35 heeft een gemakkelijk afleesbare indicatie. 2-regelig display met constante verlichting is handig wanneer u op elk moment van de dag in enig licht werkt. De onderste regel geeft het resultaat in grote cijfers weer. In de bovenste cijfers van een kleiner formaat wordt de vorige waarde weergegeven.De Metofix AM35 heeft een automatische uitschakeling. Om de batterijen te sparen, wordt de achtergrondverlichting van het scherm automatisch na 60 seconde uitgeschakeld (wanneer niet in gebruik). Na 180 seconden schakelt de afstandsmeter volledig uit. Klein en comfortabel is de beste omschrijving voor de Metofix AM35. Dankzij het ergonomische en compacte ontwerp met rubberen loopvlakken, zit de Metofix AM35 veilig in de hand. Bescherming tegen opspattend water en stof IP54.

Functies:

De Metofix AM35 heeft een eenvoudige bediening. Alle metingen worden gemaakt met slechts drie knoppen. De eerste is een meting, het is ook de opname en overgang naar de continue modus, de tweede knop voor het selecteren van functies: het meten van het gebied, het volume, de meting "volgens Pythagoras". De derde is het annuleren en afsluiten. Optimale set functies. Ondanks de schijnbare eenvoud en kleine afmetingen van de Metofix voert de AM35 de meest noodzakelijke functies uit. Metofix AM35 kan het gebied, het volume berekenen. Indirecte hoogte metingen (meting van hoge objecten of door een obstakel) kunnen worden gemeten "volgens Pythagoras".

Specificaties
Specificaties
Meetbereik 0,05 tot 35m
Meetnauwkeurigheid ± 1.5 mm
Geheugen Opslagfunctie tot 20 metingen
Hellingssensor Nee
Bluetooth Nee
Voeding 2 x 1,5V AAA
Bedrijfsduur Tot 5.000 metingen
Waterdichtheid IP54
Afmetingen 110 × 45 × 27 mm
Gewicht 120 gram

Leveringsomvang
ADA Cosmo Mini 30
2 x 1,5V AAA
Draagtasje
Polsbandje

Downloads:


ADA Cosmo Mini gebruiksaanwijzing

ADA Catalogus

Meer binnen categorie: Metofix |  Meer binnen categorie: Afstandsmeter

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.