opc_loader
Service & reparatie
Levelfix

Levelfix laser

De lasers van het Nederlandse merk Levelfix doen vrijwel niet meer onder voor de grote merken. Met professionele kwaliteit tegen een betaalbare prijs voldoen deze lasers aan alle eisen van de professionele gebruiker. Een van de bekenste producten van Levelfix is de CL805R mutilijnlaser. Deze multilijnlaser is zeer nauwkeurig en in te zetten door zowel beginners als professionals.

LEVELFIX lasers zijn professionele instrumenten voor bouwprofessionals en zijn voorzien van heldere, scherpe lijnen voor een snelle en nauwkeurige lay-out. Innovatief, nauwkeurig en duurzam, Levelfix-instrumenten worden geleverd met een toonaangevende garantie van 4 jaar. Onze innovatieve rotatielasers zijn uitgerust met Levelfix Smart Connect Technology. Hierdoor kan de gebruiker verbinding maken met de APP en direct toegang krijgen tot de gebruikershandleiding, uw smartphone gebruiken als afstandsbediening of stel een pincode in. Het schoksensorsysteem laat je weten wanneer de laser is gevallen of een impact heeft gehad.

Resultaat:12VolgendeToon alles
Resultaat:12VolgendeToon alles


Bouwlasersonline.nl

Bent u nog op zoek naar een passende laser voor uw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment met lasers. Liever persoonlijk advies? Onze professionele serviceafdeling helpt u graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.