opc_loader
Service & reparatie
Levelfix

Levelfix laser

Bouwlasersonline.nl is de officiële dealer van Levelfix lasers. In ons assortiment vindt u multi-lijn lasers, lijnlasersen kruislasers. Daarnaast hebben we diverse meetapparaat.
Daarnaast zijn wij ook gekwalificeerd om alle Levelfix producten te repareren en kalibreren.

Levelfix

Een van de bekenste producten van het merk Levelfix is de CL805R mutilijn laser. Deze multilijnslaser is zeer nauwkeurig en zowel inzetten door beginners als professioneal. 

Resultaat:1
Resultaat:1

Bouwlasersonline.nl

Wij raden je aan om voor de aanschaf van een Ada bouwlaser of Ada Kruislaser contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag en behoeden je graag voor een teleurstelling. Wij beschikken over een eigen professionele serviceafdeling waar we u graag persoonlijk advies geven.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.