opc_loader
Service & reparatie

Klemmen | Bouwlasersonline.nl

Bij bouwlasersonline hebben wij voor lasers alle denkbaar mogelijke klemmen en hulpstukken die te verkrijgen zijn, mocht er iets ontbreken laat het ons dan weten.

Resultaat:1
Resultaat:1

Wandklemmen

Robuuste wandhouder voor punt- en lijnlasers. Bevestiging aan de muur of aan plafondprofielen mogelijk. Ook met comfortabele hoogteverstelling met fijninstelling. Ideaal voor de montage van verlaagde plafonds.
Sommige wandklemmen kunnen ook verticaal op statief gemonteerd worden voor een stabiele verticale opstelling en exacte uitlijning.

Damwandklemmen / bouwraam adapters en afschot adapters

Met behulp van de afschotadapter kunnen afschotten tot 90° met de hand worden ingesteld. Snelle verstelling in 6 trappen  en extra fijnafstemming. Schaal met %- en °-aanduiding. Ideaal voor het maken van beschoeiingen of voor daksanering. Incl. doosniveau, ingebouwd vizier, 5/8“ schroefdraadaansluiting en Quick-Fix-systeem. Op moderne bouwplaatsen wordt de draad van het bouwraam steeds vaker vervangen door een rotatielaser. Deze wordt daarvoor bij verticaal gebruik op een bouw raamhouder geplaatst die door middel van een klemschroef aan het bouwraam wordt bevestigd. De bouwraamhouder is voorzien van een draaischijf met behulp waarvan de rotatielaser grof wordt ingesteld. Aan de tegenoverliggende kant van het bouwraam wordt de laserontvanger met de ontvangerhouder vastgeklemd.

Gevelbouw adapters

De gevelbouw-adapters worden aan de muur bevestigd en met behulp van geïntegreerde libellen horizontaal afgesteld. Dankzij op de traversen aangebrachte mm aflezingen en de beweegbare slede kunnen rotatielaser en laserontvanger gemakkelijk op de gewenste afstand van de muur worden geplaatst. De nieuwe gevelbouw-adapters zijn optimaal afgestemd op de volautomatische rotatielaser met AutoAlign-functie en vormen in combinatie met deze apparatuur een professionele complete oplossing voor de gevelbouw.

Bouwlasersonline.nl

Neem gerust contact met ons op, als er twijfel is in je beslissing, bij het kiezen van de juiste accessoire voor de klus. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.