opc_loader
Service & reparatie

Doelschijven en laserbrillen | Bouwlasersonline.nl

Voor een afbouwlaser, lijnlaser en rioollaser worden doelschijven of richplaatjes gebruikt, deze zijn in de kleur rood en groen te krijgen. De rode doelschijven zijn voor lasers met een rode straal en de groene voor lasers met een groene straal. Een laserbril is er ook in de kleuren rood en groen te krijgen ook hiervoor geldt dat de rode bij de rode laser hoort en de groene bij de groene laser. Er is echter vaak het misverstand dat een laserbril voor de bescherming van de ogen dient (als een soort veiligheidsbril), een laserbril is er juist om de laser beter te kunnen zien. Mocht je de laserbril toch als veiligheids bril willen gebruiken, dan moet je de verkeerde kleur bril kiezen. Bij een rode laser moet je dan de groene bril gebruiken en bij de groene laser de rode bril.

Resultaat:1
Resultaat:1

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.