opc_loader
Service & reparatie

Afstandsbediening | Bouwlasersonline.nl

De meeste interieur-, afschot- en rioollasers worden geleverd met een infrarood (IR) of radiocontrol (RC) afstandsbediening. Voor heel veel type lasers is de afstandsbediening uniek en kan er een andere type of merk afstandsbediening bij gedaan worden. Er zijn in de interieur lasers echter een aantal uitzonderingen. Neem hiervoor contact met ons op.

Resultaat:1
Resultaat:1

Bouwlasersonline.nl

Neem gerust contact met ons op, als er twijfel is in je beslissing of als de gezochte accu er niet bij staat. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.