opc_loader
Service & reparatie

Accu's | Bouwlasersonline.nl

Bijna alle lasers hebben een oplaadbaar batterijpack, sommige zijn eenvoudig zelf te vervangen, terwijl andere ingebouwd zijn. Niet alle accu's welke op elkaar lijken zijn passend of geschikt om uit te wissellen met andere type lasers. Let dus op bij het kiezen van het accupack of deze wel geschikt is voor de laser waar u deze voor nodig heeft, neem bij twijfel altijd eerst even contact op.

Resultaat:1
Resultaat:1

Accupacks op maat

Het is ook mogelijk speciale accupacks op maat te laten maken, voor bijvoorbeeld een ouder model laser waarvoor het originele accupack niet meet leverbaar is.

Bouwlasersonline.nl

Neem gerust contact met ons op, als er twijfel is in je beslissing of als de gezochte accu er niet bij staat. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.