opc_loader

Puntlaser | Bouwlasersonline.nl

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Puntlaser | Bouwlasersonline.nl

Puntlaser

Om als vakman je werk goed uit te kunnen voeren is precisie het halve werk. Met een bouwlaser kun je snel en nauwkeurig te werk gaan: door middel van een of meerdere lijnen kun je tot op de millimeter nauwkeurig de maten opmeten. Ook niet onbelangrijk, met een bouwlaser werk je altijd waterpas. Om het juiste laser meetgereedschap in huis te halen voor je werkzaamheden geven we hieronder een korte beschrijving welke laser zich het beste voor welke klus leent.

Welke bouwlaser heb ik nodig?

Een puntlaser is een professioneel meetapparaat met een lange levensduur. Het is belangrijk dat je goed uit te zoeken welk type puntlaser past bij jouw werkzaamheden. Er zijn drie type puntlasers:

3 punts lasers, deze geven een oploodpunt omhoog en naar beneden en een punt onder een hoek van 90° recht vooruit.
5 punts lasers, deze geven als extra t.o.v. de 3 punts laser 2 extra laser punten haaks op de  laserpunt rechtvooruit in het hotizontale vlak.
Combi lasers, deze hebben naast de laserpunten van de 5 punts lasers ook een hotizontale en verticale laserlijn.

Bekijk de verschillende type lasers om de juiste te vinden voor jouw klus

Bouwlaser kopen

Bouwlasersonline.nl is hét adres als het gaat om meetmiddelen en accessoires in de bouw. We hebben een bijzonder uitgebreid assortiment en bieden verschillende merken. Met meer dan 40 jaar ervaring weten we precies wat je nodig hebt voor welke klus en streven naar 24 - 48 uur levering. Zoek je advies bij je aankoop? Neem dan contact op met onze adviseurs.