opc_loader
Service & reparatie

Nedo X-liner 5P 5-puntlaser

Artikelnr: 460871
Uit voorraad leverbaar

De Nedo X-liner 5P 5-puntslaser

Perfect voor het overnemen van referentiepunten

Stelt snel waterpas en beschikt over een transportvergrendeling

Heeft een nauwkeurigheid van 0,3 mm/m en een bereik van 30m

Statief

  • Geen
  • Incl. BTP141853 + €35,00
Aantal 175,00 159,00 U bespaart: 9%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Nedo X-liner 5P puntlaser

De puntlaser X-liner 5P is een uiterst compacte 5-puntslaser – ideaal voor loodpunt overdracht. D.m.v. een pendel stelt de laser zich snel waterpas.De transport vergrendeling zorgt ervoor dat de laser ook na transport zuiver blijft. De Nedo X-liner 5P puntslaser is perfect voor het overnemen van referentiepunten van vloer naar plafond.

Bediening:

Deze compacte puntlaser van Nedo beschikt over een zeer eenvoudige bediening. Door de transport schakelaar open te schuiven, komt de pendel vrij te hangen.
De zwaartekracht zorgt ervoor dat de laser waterpas komt te hangen. Schuinstellingen van het apparaat tot 4 graden worden automatisch gecompenseerd, zodat de laserpunten steeds exact horizontaal en vericaal uit de Nedo X-liner 5P komen.

Gebruiksgemak:

Met het 1/4" schroefdraad aansluiting is de Nedo X-liner 5P puntlaser snel en gemakkelijk op een statief of wandklem te plaatsen. De X-liner 5P puntlaser kan zo eenvoudig op de gewenste hoogte worden afgesteld. D.m.v. de transportbeveiligingsschuif van het slot te schuiven nivelleert het pendelsysteem van de Nedo X-liner 5P puntlaser zichzelf en gaan de laserpunten aan. Zodra de puntlaser zich buiten zijn stelbereik van 3° bevind gaan de laserpunten knipperen. Zo kunnen er geen onverwachte meetfouten worden gemaakt.
De bijgeleverde sterke magneet van de universele adapter maakt een ongecompliceerde bevestiging van de X-liner 5P aan stalen binten of liggers mogelijk.
De bijgeleverde universele adapter is voorzien van 1/4" en 5/8" schoefdraad aansluiting, zodat deze eenvoudig en snel gemonteerd kan worden op vrijwel alle statieven.

Reparatie en kalibratie:

Voordat onze meetinstrumenten worden afgeleverd wordt elk meetapparaat, van puntlaser tot aan Total stations volledig door ons nagekeken(gecontroleerd) en gekalibreerd. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek (onze leverancier) volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Bouwlasersonline.nl beschikt over een eigen serviceafdeling met medewerkers die volledig zijn opgeleid voor het onderhouden, kalibreren en repareren van bouwlasers.

Garantie:

De garantieperiode voor de X-liner, Linus en de Sirius is conform fabrieksgarantie. Voor de X-liner, Linus en de Sirius geldt een garantietermijn van 2 jaar.
Echter voor alle Primus modellen en Acceptor Pro+/Commander2 geldt een garantietermijn van 3 jaar. Bij onjuiste gebruik van de Nedo instrumenten of bij valschade komt te garantie te vervallen. Voor meer informatie omtrent de garantie verwijzen wij u naar de algemene verkoop- leveringsvoorwaarden van Nedo

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 nm, minder dan1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 30 m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,3 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding 2 x 1,5 V LR6 (AA)
Gebruiksduur max 33 h
Statiefschroefdraad 1/4", 5/8"
Gewicht 0,25 kg
Projectie 5 punten

Leveringsomvang
Xiliner 5-P puntlaser
Multifunctionele houder
Magnetische doelschijf
Beschermtas
2 x 1,5 V LR6 (AA) batterij

 

Downloads:

 

Nedo catalogus

Meer binnen categorie: Nedo |  Meer binnen categorie: Puntlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.