opc_loader
Service & reparatie

Spectra LP51G groenlicht puntlaser

Artikelnr: LP51G

De Spectra LP51G 5-puntlaser

Perfect voor het overbrengen van referentiepunten

Ultra bright groenlicht laser

Compleet geleverd incl. magnetische beugel

Statief
Aantal 230,00 210,00 U bespaart: 9%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten (1 tot 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Spectra LP51G groenlicht puntlaser

De LP51G groenlicht puntlaser van Spectra is een zeer compacte 5-punts laser – ideaal voor puntoverdracht van hoeken van 90° D.m.v. de pendel stelt de laser snel waterpas en de transport vergrendeling zorgt ervoor dat de laser zuiver blijft, ook tijdens transport.

Groene laser:

Vier keer betere zichtbaarheid dankzij groene laser. Vooral bij fel omgevingslicht zijn rode lasers vaak lastiger te zien, zodat werkzaamheden zoals ramen inbouwen of plafonds verlagen snel moeilijk worden.
Werken met groenlicht lasers, is hierbij de uitkomst, de kleur groen is voor het menselijke oog veel beter zichtbaar zijn dan rood. De golflengte (kleur) bepaald op welke afstand een laserstraal voor het menselijk oog zichtbaar is. Groen laserlicht ervaren wij als meer helder en is 4 tot 6 soms 12 keer beter zichtbaar dan rood laserlicht. Omdat onze ogen groen laserlicht makkelijker opnemen is de lijn beter zichtbaar en kan dus verder en gemakkelijker gewerkt worden.

Gebruiksgemak:

De Spectra Precision LP51G 5-puntslaser maakt gebruik van een goed zichtbare groene laser. Het is ontworpen om een breed scala aan interieurbouwtoepassingen aan te kunnen en is vooral geschikt voor het omgaan met helderdere omgevingslicht omstandigheden. Deze robuuste laser tool biedt verschillende voordelen voor algemene en interieur aannemers, elektriciens, loodgieters en andere toepsingen. De LP51G projecteert 5 goed zichtbare groene punten: één punt omhoog, één omlaag en drie horizontale punten 90° graden ten opzichte van elkaar. Met het megeleverde magnetische opsteladapter is de laser eenvoudig boven een referentie punt te paatsen, en kan deze ook snel op een stalen bint of op een slotplaat gemonteerd worden.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Omvang:

De Spectra LP51G groenlicht 5-puntslaser, wordt ondanks de scherpe prijs compleet geleverd. De laser wordt standaardgeleverd met een magnetische bevestigingsbeugel. Deze kan goed gebruikt worden als de laser niet direct op de grond geplaatst kan worden door obstakels als vloerrails. D.m.v. de magneet kan de beugel snel bevestigd worden aan een stalen bint of slotplaat. De Spectra LP51G groenlicht 5-puntslaser is bovendien voorzien van ¼"- schroefdraadaansluiting voor de bevestiging op een statief. Tevens wordt er standaard een groene laserdoelplaat en een handig draagtasjemeegeleverd met broeksriem bevestigen.

Specificaties

Specificaties
Laserdiode 520 nm, minder dan1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +45° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 30 m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,3 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding 2 x 1,5 V LR6 (AA)
Gebruiksduur max 10 h
Statiefschroefdraad 1/4"
Gewicht 0,25 kg
Projectie 5 punten

Leveringsomvang
LP51G groenlicht 5-puntslaser
Magnetische bevestigingsbeugel/ standaard
Magnetische doelschijf
Beschermende tas
2 x 1,5 V LR6 (AA)

 

Downloads:

Spectra handleiding LP51G

Spectra projectielaser brochure

Meer binnen categorie: Spectra |  Meer binnen categorie: Puntlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.