opc_loader
Service & reparatie

Leica LINO P5

Artikelnr: 864427

De Leica Lino P5 5-puntlaser

Perfect voor het overnemen van referentiepunten

5 zeer heldere punten 90° t.o.v. elkaar

Heeft een nauwkeurigheid van 0,2 mm/m en een bereik van 30m

Aantal 239,00 215,00 U bespaart: 10%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Leica Lino P5 puntlaser

De puntlaser Lino P5 van Leica is een uiterst compacte 5-punts laser – ideaal voor loodpuntoverdracht. D.m.v. de pendel stelt de laser snel waterpas en de transport vergrendeling zorgt ervoor dat de laser zuiver blijft, ook tijdens transport. De Leica Lino P5 puntlaser is perfect voor het overnemen van referentiepunten van vloer naar  plafond. De Leica Lino P5 is stof- en waterdicht conform de IP 54-norm. Dit zorgt voor een robuust instrument dat voor al uw werkzaamheden geschikt is.

Bediening met één knop:

De Leica Lino P5 puntlaser is erg eenvoudig in gebruik. Met de druk op een knop projecteert hij nauwkeurig vijf referentiepunten op exact rechte hoeken van elkaar.

Gebruiksgemak:

De Leica Lino P5 past zijn positionering tot een afwijking van ± 4° automatisch aan als hij niet helemaal waterpas staat om de correcte overdracht van hoeken en referentiepunten te waarborgen. Flitsende laserpunten betekenen dat de inclinatie buiten deze limiet valt.   De meegeleverde magnetische Leica twist 360 adapter geeft u de mogelijkheid om uw Leica Lino P5 snel aan randen, profielen, ijzeren pijpen, sporen of balken te bevestigen, waardoor u uw werk sneller kunt afronden.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Garantie:

De garantie periode voor de X-liner, Linus en de Sirius is conform fabrieksgarantie. Voor de X-liner, Linus en de Sirius geldt een garantie termijn van 2 jaar.

Echter voor alle Primus modellen en Acceptor Pro+/Commander2 geldt een garantie termijn van 3 jaar. Bij onjuiste gebruik van de Nedo instrumenten of bij valschade  komt te garantie te vervallen. Voor meer informatie omtrent de garantie verwijzen wij u naar de algemene verkoop- leveringsvoorwaarden van Nedo

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 nm, minder dan1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 30 m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,2 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding 3 x 1,5 V LR6 (AA)
Gebruiksduur max 37 h
Statiefschroefdraad 1/4", 5/8"
Gewicht 0,25 kg
Projectie 5 punten

Leveringsomvang
Leica Lino P5 puntlaser
Leica twist 360 adapter
Magnetische doelschijf
Beschermkoffer
3 x 1,5 V LR6 (AA) batterij

 

Downloads:

Leica Lino handleiding

Leica Disto & Lino Catalogus

Meer binnen categorie: Leica |  Meer binnen categorie: Puntlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.