opc_loader
Service & reparatie

Bosch GPL3 3-puntenlaser

Artikelnr: 0601066100

De Bosch GPL3 puntlaser

Perfect voor het overnemen van punten van vloer naar plafond

Stelt snel waterpas en beschikt over een transportvergrendeling

Heeft een nauwkeurigheid van 0,3 mm/m en een bereik van 30m

Statief
Aantal 179,95 159,00 U bespaart: 12%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten (1 tot 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Bosch GPL3 puntlaser

De puntlaser GPL 3 professionele van Bosch  is een uiterst compacte 3-punts laser – ideaal voor loodpuntoverdracht. D.m.v. de pendel stelt de laser snel waterpas en de transport vergrendeling zorgt ervoor dat de laser zuiver blijft, ook tijdens transport.

De Bosch GPL3 puntlaser is perfect voor het overnemen van referentiepunten van vloer naar  plafond.

Bosch blauw:

Deze compacte puntlaser komt uit de Bosch blauw professionele lijn. Het professionele blauwe elektrisch gereedschap assortiment van Bosch is geschikt voor zwaar en intensief gebruik, langere periode achter elkaar. Als professional wordt veel van je verwacht: snel werken, betrouwbaarheid, competentie en volle inzet. De blauwe gereedschappen zijn precies voor deze vereisten ontwikkeld en er is nog meer. Voor elk gereedschap biedt Bosch professional de passende accessoire, mobiliteitssysteem systeem en service.

Gebruiksgemak:

Met het 1/4" schroefdraad aansluiting is de Bosch GPL3 puntlaser snel en gemakkelijk op een statief of wandklem te plaatsen. De GPL3 puntlaser kan zo eenvoudig op de gewenste hoogte worden afgesteld. D.m.v. de transportbeveiligingsschuif van het slot te schuiven nivelleert het pendelsysteem van de Bosch GPL3 puntlaser zichzelf en gaan de laserpunten aan. Zodra de puntlaser zich buiten zijn stelbereik van 3° bevind gaan de laserpunten knipperen. Zo kunnen er geen onverwachte meetfouten worden gemaakt.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren. 

Garantie:

Voor al het professionele blauwe elektrisch gereedschap geldt een garantie van 3 jaar, mits de aankoop binnen 4 weken geregistreerd is op www.bosch-professional.com/nl/nl/service/garantie.
Uitgesloten daarvan zijn industriële accuschroevendraaiers, hoogfrequentie- en persluchtgereedschap, accupacks, oplaadapparaten en bijgeleverde accessoires.
Voor professionele Bosch Lithium-Ion-accu's is een 2 jaar accu premium service, mits het artikel binnen 4 weken na aankoop is geregistreerd.

Specificaties


 

Specificaties
Laserdiode 635 nm, minder dan 1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik >30 m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,3 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 5° lengteas, ± 3° dwarsas
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 5X
Straaldiameter >5 mm op apparaat
Elektrische voeding 3 x 1,5 V LR6 (AA)
Gebruiksduur max >24 h
Statiefschroefdraad 1/4", 5/8"
Gewicht 0,25 kg
Projectie 3 punten

Leveringsomvang
GPL3 puntlaser
Multifunctionele houder
Beschermende tas
3 x 1,5 V LR6 (AA)

Downloads:


Bosch GPL3 gebruiksaanwijzing

Meer binnen categorie: Bosch |  Meer binnen categorie: Puntlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.