opc_loader
Service & reparatie

Pers-boorlaser | Bouwlasersonline.nl

De GEO tunnellaser is een zeer bijzondere laser die speciaal voor door-persboringen is ontwikkeld. Ondanks de het bijzondere karakter is de laser voor vele andere toepassingen ook bruikbaar. De laser zendt een automatisch gehorizonteerde (of onder een vastgestelde helling) laserstraal uit en daarnaast een tweede straal om de richting te fixeren. Een speciale ontvanger zorgt ervoor dat de hoofdstraal altijd juist gericht blijft, ook in een dynamische situatie zoals bij persboringen.

Resultaat:1
Resultaat:1
Bouwlasershop

Bouwlasersonline.nl is hét aangewezen adres voor al uw bouw gerelateerde laserinstrumenten. Wij hebben een bijzonder uitgebreid assortiment en bieden verschillende merken, waaronder bosch, Neda en Spectra bouwlasers. Met meer dan 40 jaar ervaring weten we precies wat je nodig hebt voor welke klus en streven naar vlotte levering. Zoek je advies bij je aankoop? Neem dan contact op met onze adviseurs. Voorkom teleurstellingen en vraag ons je twijfels weg te nemen.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.