opc_loader

Lijnlaser | Bouwlasersonline.nl

Artikel 1 tot 23 (van de 23 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 23 (van de 23 artikelen). Resultaat:1

Lijnlaser | Bouwlasersonline.nl

Lijnlaser

Een lijnlaser help bij het nauwkeurig afmeten. Handig dus als je werkt met hoeken en zaken die precies recht moeten komen, zoals bijvoorbeeld het betegelen van muren, het installeren van vloerbalken of het installeren van trapleuningen. Met een lijnlaser ben je ervan verzekerd dat je tot op de millimeter nauwkeurig te werk gaat en dat je de klus met perfecte precisie kunt uitvoeren.

Rode en groene lijnlasers

Er zijn 2 soorten lijnlasers: rode lijnlasers en groene lijnlasers. Een groene lijnlaser is geschikt voor ruimtes waar veel daglicht binnen komt. Een groene laser is namelijk door het menselijk oog beter waar te nemen dan een rode laser. Buitengebruik blijft echter lastig. Wanneer je een rode / of groene lijnlaser buiten wilt gebruiken heb je altijd een ontvanger nodig. Een lijnlaser is prima wanneer je snel een kleine klus binnenshuis wilt afmeten.

Hoe werkt een lijnlaser?

Een lijnlaser werkt volgens hetzelfde principe als andere bouwlasers: via een techniek wordt het uitzenden van een lichtbundel (de laserlijn) weerkaatst op een bepaald oppervlak. Een lijnlaser heeft het voordeel dat je zelf in kunt stellen welke laser je wilt gebruiken. Zo kun je enkel een horizontale lijn laten schijnen, of alleen een verticale. Een lijnlaser beschikt over één of meer verticale en horizontale lasers welke haaks op elkaar staan waarmee je een perfecte hoeken van 90 graden kunt gebruiken, zowel op de vloer, muur of plafond. Denk daarbij aan klussen waarbij je iets precies in een hoek van 90 graden moet ophangen.

Lijnlaser kopen

Zoek je de ideale lijnlaser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een ideale lijnlaser! Bij bouwlasersonline.nl streven we naar verzending binnen 24- 48 uur en bij bestellingen boven de € 50,- is de verzending gratis!