opc_loader
Service & reparatie

Nedo X-liner 3D Green

Artikelnr: 460876
Uit voorraad leverbaar

De Nedo X-liner 3D Green lijnlaser

Is een groenlicht multilijn laser met drie 360° lijnen

Stelt zelf waterpas en is voorzien van een transportbeveiliging

Heeft een nauwkeurigheid van ± 0,3 mm/m

Ontvanger

  • Geen
  • Acceptor X Green + €99,00
  • MTR-60RGL + €230,00

Statief

  • Geen
  • Incl. BTP141853 + €35,00
Aantal 515,00 448,00 U bespaart: 13%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Nedo X-liner 3D Green kruislaser met haakse hoek op de vloer, muur en plafond

De Nedo X-liner 3D Green zelfnivellerende multilijnlaser voor het waterpas stellen, uitzetten, in het lood stellen en het overbrengen van rechte hoeken in de interieurbouw. De groene laserlijnen zijn zeer goed zichtbaar, zelfs tot 4 x beter zichtbaar. De doorlopende, horizontale 360° laserlijn en 2 360° verrticale laserlijnen maken stelwerkzaamheden heel makkelijk. In het compacte huis van de Nedo X-liner 3D Green zijn de beide verticale laservlakken exact haaks geplaatst. Hun snijas, het draaipunt van het statief en het loodpunt zijn hetzelfde. Daardoor is het bijzonder eenvoudig om de Nedo X-liner 3D Green via een bekend punt te positioneren en rechte hoeken over te dragen.

Gebruiksgemak:

Door de 1/4" en 5/8"schroefdraad aansluiting is de Nedo X-liner 3D Green gemakkelijk op een statief of wandklem te plaatsen, hierdoor kan de Nedo X-liner 3D Green op de ideale hoogte worden afgesteld. Nedo X-liner 3D Green multilijnslaser is met één knop te bedienen, laserkruis / haakselijn / alles aan. Door het pendelsysteem nivelleert de Nedo X-liner 3D Green zichzelf binnen 4 seconde. Wanneer de laserzich buiten zijn nivelleerbereik van 3° begeeft, gaat het laserlicht knipperen. Hierdoor worden onverwachte meetfouten voorkomen. De Nedo X-liner 3D Green wordt standaard met handige wandklem geleverd .

Ontvangerfunctie

De Nedo X-liner 3D beschikt over een ontvanger functie. Hierdoor kunt u de X-liner 3D i.c.m. een Acceptor X-green ontvanger op langere afstanden c.q. buiten gebruiken, zelfs als de lijn niet meer zichtbaar is. Met een ontvanger zijn de lijnen te detecteren tot <50m. De Acceptor X-green ontvanger of met de MTR-60RGL digitale ontvanger met mm weergave is optioneel verkrijgbaar

Compact en robuust:

De compacte Nedo X-liner 3D Green heeft een robuuste behuizing waardoor hij prima tegen een stootje kan. De laser heeft een  IP-waarde van 54, een beetje water en stof is dan ook geen enkel probleem. De transportvergrendeling van de Nedo X-liner 3D Green voorkomt dat het pendelsysteem tijdens het vervoeren kan beschadigen. Dit is tevens de aan/uit knop, u vergrendelt dus gelijk het mechanisme bij uitschakeling.

Schuininstelling:

Het is mogelijk om de Nedo X-liner 3D Green onder elke hoek te laten werken, hiervoor dient de transportschakelaar van het aparaat op de transportstand te zijn geschakelt. De laserstralen kunnen nu ingeschakelt worden door de aan knop ingedrukt te houden.  De laserstralen worden geprojecteerd en de Nedo X-liner 3D Green kan in de gewenste scheefheid geplaatst worden. Deze functie wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het plaatsen van trapleuningen.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 515 nm, minder dan1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 20m / 50m met ontvanger
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,3 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding Li-ion accu
Gebruiksduur max max. 8 h
Statiefschroefdraad 1/4" / 5/8"
Gewicht 0,59 kg
Projectie 3 lijnen

Leveringsomvang
Nedo X-liner 3D Green kruislaser
Multifunctionele wandhouder  1/4"/ 5/8"
Li-ion accu
Lader
Reserve-batterijenvakje
Laserbril
Doelplaat
Koffer

 

Downloads:

Meer binnen categorie: Nedo |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.