opc_loader
Service & reparatie

Ada 6D servoliner G

Artikelnr: A00500

De Ada 6D Servoliner Green lijnlaser

Is een oplaadbare groenlicht multilijn laser met drie 360° lijnen

Stelt waterpas met servomotoren als een rotatielaser

Heeft een hoge nauwkeurigheid van ± 0,1 mm/m

Ontvanger
Statief
Aantal 749,00 649,00 U bespaart: 13%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten (1 tot 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

ADA 6D servoliner green groenlicht multilijnlaser

De ADA 6D servoliner green is een meetmiddel welke is ontwikkeld voor de professionele gebruiker, doordat deze aangestuurd wordt d.m.v. servomotoren is de laser uiterst nauwkeurig en stabiel. De laser projecteert 4 verticale, 4 horizontale lijnen en een loodpunt. De projectiehoek van de verticale vlakken is 270 ° en 360 ° van het horizontale vlak. Bij gebruikt met ontvanger kan de laser ook buiten gebruikt.

Geen pendel:

De ADA 6D servoliner green gebruikt niet de ouderwetse pendel techniek om waterpas te stellen, maar doet dit d.m.v. servomotoren zoals ook in de professionele roterende lasers gebruikt wordt. Mede hierdoor is de laser ook stabieler, minder schok gevoelig en geeft deze een hoge nauwkeurigerheid van ± 0,1 mm/m.

Gebruiksgemak:

De nivellering van de ADA 6D servoliner green is uitgerust met een elektronische compensator voor een snelle zelfnivellering van ± 3,5 °. Wanneer de hoek groter is dan ± 3,5 °, gaan de laserlijnen snel knipperen. Door de 360 ° horizontale lijn is een systeemplafond zeer snel gemonteerd zonder het hinderlijk geknipper van een roterende laser.
De compensator blokkeert automatisch als de laser is uitgeschakeld, zo beschermt et de compensator tegen trillingen en stoten tijdens het transport.
Door de ontvangermodus is het gebruik van een ontvanger mogelijk voor buitengebruik of bij fel licht. Het bereik van wordt hierdoor vergroot  van 20 tot 70 meter.
De ADA 6D servoliner green is d.m.v. de groenlicht lasermodules tot 3 maal beter zichtbaar dan de roodlaserlicht modules.

Met behulp van de geïntegreerde fijnafstelling zijn de verticale laserlijnen snel en eenvoudig op de juiste positie in te stellen.

Schuininstelling:

Het is mogelijk om de ADA 6D servoline green onder elke hoek te laten werken, hiervoor dient het aparaat in de kantel modus te zijn geschakelt. Druk simpelweg op de hellingsknop en de automatische nivellering van de laser wordt uitgeschakeld, de ADA 6D servoline green is in elke e gewenste scheefheid geplaatst worden. Deze functie wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het plaatsen van trapleuningen. 

Oplaadbaar:

De ADA 6D servoliner green wordt standaard geleverd met lader en Li-ion pack. De laser is dan ook van buitenaf op te laden. Met een volle lading kan de laser als alle laserlijnen aanstaan ± 6 uur aanstaan (afhankelijk van de temperatuur). Mocht er geen netstroom in de buurt zijn en de ADA 6D servoliner green is leeg, dan kunnen er ten alle tijden tijdelijk alkaline batterijen in gedaan worden.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 532 nm, minder dan1 mW
Werktemperatuur 0°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 30 m (50 m met ontvanger)
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,1 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding Oplaadbaar LI-ion accupack of  4 x 1,5 V LR6 (AA)
Gebruiksduur max 7 h bij alle lijnen aan
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 1,35 kg
Projectie 3 lijnen (360°) en 1 loodpunt

Leveringsomvang
Ada Servoliner 6D Green kruislaser
Li-ion accupack
Lader
Laserbril
Statiefadapter
Koffer

 

Downloads:

Ada Servoliner 6D Green handleiding

ADA Catalogus

Meer binnen categorie: ADA |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.