opc_loader
Service & reparatie

Spectra LT58G

Artikelnr: LT58G
Uit voorraad leverbaar

De Spectra LT58G multilijnlaser

Is een oplaadbare groenlicht multilijnlaser met drie 360° lijnen

Is voorzien van een Li-Ion-accu

Heeft zowel 1/4" als 5/8" draad aansluiting

Ontvanger

  • Geen
  • HR1220 + €130,00
  • MTR-60RGL + €230,00

Statief

  • Geen
  • Incl. BTP161654 + €35,00
Aantal 625,00 525,00 U bespaart: 16%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Spectra LT58G Groenlicht multilijnlaser

De felgroene horizontale laser van de Spectra LT58G multilijnslaser projecteerd één volledige horizontaal vlak van 360 ​​° en twee verticale lasers projecteren eveneens een twee volledige vlakken van 360 ​​°, welke 90 ° ten opzichten van elkaar geplaatst zijn. De LT58G is te gebruiken voor een breed scala aan interieurtoepassingen en haakse hoeken op de vloer uit te zetten. Elke laser is onafhankelijk bedienbaar. De Spectra LT58G multilijnslaser is uitgerust met een oplaadbare Li-ion batterij welke doorgaans een levensduur heeft van 25 uur tot 45 uur, afhankelijk van het aantal gebruikte laservlakken. De Spectra LT58G multilijnslaser wordt geleverd in een koffer, compleet met een laserbeveiligingsbril, oplader en magnetische wand / plafondklem.

Ontvanger gebruik:

Voor gebruik in zeer verlichte ruimten, op grote afstanden of buitenshuis is het mogelijk om bij de Spectra LT58G combilaser een HR1220-laserontvanger aan te schaffen. Om de ontberingen van de professionele bouwomgeving te weerstaan en alle om alle concurrerende kruislijnlasers te overleven is dit robuuste gereedschap ontworpen met een robuuste behuizing. Het werkbereik wordt hierdoor vergroot naar 75 m.  De Spectra HR1220 ontvanger is voorzien van een display aan de voor- en achterzijde en een magneet in de behuizing voor montage op bijvoorbeeld een stalen kolom. De Spectra HR1220 wordt standaard geleverd met een kunststof baakklem. Of de MTR-60RGL digitale ontvanger met mm weergave.

Groenlicht laser:

Vier keer betere zichtbaarheid dankzij groene laserlijnen. Nivelleren op korte afstand in heldere omgevingen met gebieden tot 30 meter is nog eenvoudiger geworden. Wanneer u in gebieden werkt met helder omgevingslicht, zoals in de buurt van ramen, zijn de groene laserdioden van de Spectra LT58G multilijnslaser duidelijk beter zichtbaar dan de rode laserlijnen. De verschillende golflengten van de twee kleuren betekenen dat de lichtopbrengst van groen licht hoger is dan die van rood licht - waardoor de laserlijn helderder en gemakkelijker te zien is voor het menselijk oog.

Schuininstelling:

Het is mogelijk om de Spectra LT58G multilijnslaser onder elke hoek te laten werken, hiervoor dient het aparaat in de kantelmodus te zijn geschakelt. Vergrendel eenvoudigweg de automatische nivellering d.m.v. de schuif  en zet het gewenste laservlak aan. Deze functie wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het plaatsen van trapleuningen.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Terug naar boven ↑

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 535 nm, < 10 mW
Werktemperatuur -10°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 30 m (75 m met ontvanger)
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,3 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding Li-ion accu (ingebouwd)
Gebruiksduur max 11 h bij alle lijnen aan
Statiefschroefdraad 1/4", 5/8"
Gewicht 0,67 kg
Projectie 3 lijnen 360°

Leveringsomvang
LT58G multilijnlaser
Magnetische, verstelbare wandklem
Magnetische doelschijf
Laserbril
Lader
Koffer

 

Downloads:

Spectra handleiding LT58G

Spectra projectielaser brochure

Meer binnen categorie: Spectra |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.