opc_loader
Service & reparatie

Spectra LT56

Artikelnr: LT56

De Spectra LT56 multilijnlaser

Is een oplaadbare multilijnlaser met drie 360° lijnen

Is voorzien van een Li-Ion-accu

Heeft zowel 1/4" als 5/8" draad aansluiting

Ontvanger
Statief
Aantal 475,00 415,00 U bespaart: 13%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Spectra LT56 roodlicht multilijnlaser

De felrode horizontale laser van de Spectra LT56 multilijnslaser bedekt een volledige 360 ​​° De twee verticale lasers bestrijken eveneens een volledige 360 ​​° vlak en zijn op 90 ° ten opzichtenvan elkaar geplaatst, voor een breed scala aan interieurtoepassingen en haakse hoeken op de vloer uit te zetten. Elke laser is onafhankelijk bedienbaar. De Spectra LT56 multilijnslaser is uitgerust met een oplaadbare li-ionbatterij die doorgaans een levensduur hebben van 25 uur tot 45 uur, afhankelijk van het aantal gebruikte laservlakken. De Spectra LT56 multilijnslaser wordt geleverd in een koffer, compleet met een laserbeveiligingsbril, oplader en magnetische wand / plafondklem. Optionele is er bij de Spectra LT56 multilijnslaser een HR220-laserontvanger te krijgen voor gebruik in zeer verlichte ruimten, op grote afstanden of buitenshuis. De Spectra LT56 multilijnslaser is ontworpen met een royale, robuuste behuizing om de ontberingen van de professionele bouwomgeving te weerstaan. Dit robuuste stuk gereedschap is ontworpen om alle concurrerende kruislijnlasers te overleven.

Ontvanger gebruik:

Optionele is er bij de Spectra LT56 multilijnslaser een HR220-laserontvanger te krijgen voor gebruik in zeer verlichte ruimten, op grote afstanden of buitenshuis. Door de Spectra LT56 multilijnslaser in de ontvangerstand te zetten gaat het laserlicht pulseren, dit is niet met het oog te zien. De ontvanger welke het beste functioneerd met de gehele Spectra HR220. Hierdoor wordt het werkbereik vergroot naar 75 m. De Spectra HR220 ontvanger is voorzien van een display aan de voorzijde an LED's aan de achterzijde en een magneet in de behuizing voor montage op bijvoorbeeld een stalen kolom. De Spectra HR220 wordt standaard geleverd met een kunststof schuifbaakklem.

Schuininstelling:

Het is mogelijk om de Spectra LT56 multilijnslaser onder elke hoek te laten werken, hiervoor dient het aparaat in de kantel modus te zijn geschakelt. Vergrendel eenvoudigweg de automatische nivellering d.m.v. de schuif  en zet het gewenste laservlak aan. Deze functie wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het plaatsen van trapleuningen.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 630 - 650 nm, < 10 mW
Werktemperatuur -10°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 30 m (75 m met ontvanger)
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,3 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding Li-ion accu (ingebouwd)
Gebruiksduur max 25 h bij alle lijnen aan
Statiefschroefdraad 1/4", 5/8"
Gewicht 0,67 kg
Projectie 3 lijnen 360°

Leveringsomvang
LT56 multilijnlaser
Magnetische, verstelbare wandklem
Magnetische doelschijf
Laserbril
Lader
Koffer

 

Downloads:

Spectra handleiding LT56

Spectra projectielaser brochure

Meer binnen categorie: Spectra |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.