opc_loader
Service & reparatie

Spectra LT52G Combilaser

Artikelnr: LT52G

De Spectra LT52G Combilaser

Ultra bright oplaadbare groenlicht laser

Is voorzien van een Li-Ion-accu

Combinatie van punt- en kruislaser

Ontvanger
Statief
Aantal 450,00 395,00 U bespaart: 12%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Verzendmethode
Bezorgkosten:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Spectra LT52G groenlicht Combilaser

De Spectra LT52G combilaser is de slimme Li-ion oplaadbare groenlicht laser combinatie van een 5-puntslaser met een kruislijnlaser. 5 Exact haaks ten opzichte van elkaar uitgelijnde laserpunten worden aangevuld met een horizontale en verticale laserlijn. Daardoor kan de Spectra LT52G combilaser uiterst flexibel worden gebruikt voor het waterpas stellen, uitzetten, in het lood stellen en het overbrengen van rechte hoeken. Dankzij de pulsfunctie kan de Spectra LT52G combilaser ook bij ongunstige lichtomstandigheden met de laserontvanger Spectra HR220 worden gebruikt. Van de geteste groenlicht lasers is de Spectra LT52G combilaser veruit het beste zichtbaar en met de beste lijn en punten.

Ontvanger gebruik:

Voor gebruik in zeer verlichte ruimten, op grote afstanden of buitenshuis is het mogelijk om bij de Spectra LT52G combilaser een HR220-laserontvanger aan te schaffen. Door de Spectra LT52G combilaser in de ontvangerstand te zetten gaat het laserlicht pulseren., dit is echter niet met het blote oog te zien. Het werkbereik wordt hierdoor vergroot naar 75 m. De Spectra HR220 ontvanger is voorzien van een display aan de voorzijde, LED’s aan de achterzijde. In de behuizing zit een magneet  voor montage op bijvoorbeeld een stalen kolom. De Spectra HR220 wordt standaard geleverd met een kunststof schuif baakklem.

Groenlicht laser:

Vier keer betere zichtbaarheid dankzij groene laserlijnen. Nivelleren op korte afstand in heldere omgevingen met gebieden tot 30 meter is nog eenvoudiger geworden. Wanneer u in gebieden werkt met helder omgevingslicht, zoals in de buurt van ramen, zijn de groene laserdioden van de Spectra LT52G combilaser duidelijk beter zichtbaar dan de rode laserlijnen. De verschillende golflengten van de twee kleuren betekenen dat de lichtopbrengst van groen licht hoger is dan die van rood licht - waardoor de laserlijn helderder en gemakkelijker te zien is voor het menselijk oog.

Schuininstelling:

Om de Spectra LT52G combilaser onder elke hoek te laten werken, dient het apparaat in de kantelmodus te zijn ingeschakeld. Door middel van de schuif vergrendel je eenvoudig de automatische nivellering, schakel het gewenste laservlak aan. Deze functie wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het plaatsen van trapleuningen.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 515 nm, minder dan1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +45° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 30 m (punten) / 30 m zonder en 75 m met ontvanger (lijnen)
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,2 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding Li-ion accu (ingebouwd)
Gebruiksduur max 40 h
Statiefschroefdraad 1/4", 5/8"
Gewicht 0,68 kg
Projectie 5 punten / 2 lijnen

Leveringsomvang
LT52G groenlicht combilaser
Wandklem
Magnetische doelschijf
Laserbril
Lader
Koffer

 

Downloads:

Spectra handleiding LP52G

Spectra projectielaser brochure

Meer binnen categorie: Spectra |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.