opc_loader
Service & reparatie

Spectra LT20G

Artikelnr: LT20G

De Spectra LT20G kruislaser

Is een groenlicht kruislaser met een bereik tot 30m

Stelt zelf waterpas

Wordt standaard geleverd met een magnetische klem

.

Statief
Aantal 259,00 220,00 U bespaart: 15%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten (1 tot 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Spectra LT20G kruislaser

De Spectra LT20G groenlicht kruislaser wordt standaard geleverd met magnetische wandklem, waardoor waterpas- of overdrachtswerkzaamheden over korte afstanden met een nauwkeurigheid van ± 0,3 mm / m snel en op elke hoogte mogelijk zijn. De laserlijnen zijn goed zichtbaar en snel horizontaal genivelleerd. Met behulp van de meegeleverdedoelschijf kan de gebruiker de laserlijnen gemakkelijk terugvinden. De Spectra LT20G kruislaser heeft een 1/4"aansluiting, waardoor deze ook op statief is te plaatsen. De Spectra LT20G kruislaser is ontworpen met een nieuw uiterlijk en bevat een royale, robuuste behuizing om de ontberingen van de professionele bouwomgeving te weerstaan. Dit robuuste stuk gereedschap is ontworpen om alle concurrerende kruislijnlasers te overleven.

Gebruiksgemak:

De Spectra LT20G kruislaser is robuust, veelzijdig en voor alle toepassingen voor nivellering op korte afstand geschikt. Met horizontale en verticale laserlijnen met een bereik van 30 meter  voor een maximale zichtbaarheid. De Spectra LT20G kruislaser kan  m.b.v. de meegeleverde in hoogte verstelbare magnetische wandklem overal gemonteerd worden. Een pendelblokkering voor veilig transport van en naar de bouwplaats is bij de robuuste Spectra LT20G kruislaser niet nodig.

Groene laser:

Vier keer betere zichtbaarheid dankzij groene laser. Vooral bij fel omgevingslicht zijn rode lasers vaak lastiger te zien, zodat werkzaamheden zoals ramen inbouwen of plafonds verlagen snel moeilijk worden.
Werken met groenlicht lasers, is hierbij de uitkomst, de kleur groen is voor het menselijke oog veel beter zichtbaar zijn dan rood. De golflengte (kleur) bepaald op welke afstand een laserstraal voor het menselijk oog zichtbaar is. Groen laserlicht ervaren wij als meer helder en is 4 tot 6 soms 12 keer beter zichtbaar dan rood laserlicht. Omdat onze ogen groen laserlicht makkelijker opnemen is de lijn beter zichtbaar en kan dus verder en gemakkelijker gewerkt worden.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Terug naar boven ↑

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 535 nm , minder dan1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 30 m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,3 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding 3 x 1,5 V LR6 (AA)
Gebruiksduur max 20 h
Statiefschroefdraad 1/4", 5/8"
Gewicht 0,35 kg
Projectie 2 lijnen

Leveringsomvang
Spectra LT20G kruislaser
In hoogte verstelbare magnetische wandklem
Doelschijf
Beschermende tas
3 x 1,5 V LR6 (AA)

 

Downloads:

Spectra handleiding LT20G

Spectra projectielaser brochure

Meer binnen categorie: Spectra |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.