opc_loader
Service & reparatie

Leica LINO L2G

Artikelnr: 912932
Uit voorraad leverbaar

Leica Lino L2G kruislaser

Groenlicht kruislaser met een bereik tot 30m

Stelt zelf waterpas

Wordt standaard geleverd met een magnetische klem

Lino set

  • L2G basic (912932)
  • L2G set (864420) + €95,00

Ontvanger

  • Geen
  • RGR200 + €160,00
  • MTR-60RGL + €230,00

Statief

  • Geen
  • Incl. BTP141853 + €35,00
Aantal 295,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Leica Lino L2G kruislaser

De precisieoptieken van de Leica Lino L2G verzekeren uitstekende laserzichtbaarheid tot 30 meter, afhankelijk van lichtomstandigheden. Zijn uitzonderlijk lange horizontale en verticale laserlijnen worden geprojecteerd op vloeren, muren en plafonds op meer dan 180 graden. De Leica Lino L2G past zijn positionering automatisch aan als hij net niet waterpas is, tot een afwijking van ± 4°. Buiten deze limiet wordt een visuele waarschuwing geactiveerd om fouten te voorkomen. Het triple power-concept van de Leica Lino L2G waarborgt een ononderbroken workflow. U kunt uw laser van stroom voorzien door middel van oplaadbare Li-Ion-accu's voor tot wel 44 gebruiksuren op één lading. Daarnaast kunt u alkaline-batterijen of eenvoudig de oplader gebruiken. De Leica Lino L2G is stof- en waterdicht volgens IP 54-normen. Dit zorgt voor een robuust instrument, geschikt voor al uw werkzaamheden.

Ontvangerfunctie

De Leica L2G kan met een ontvanger werken. Hierdoor kunt u de L2G i.c.m. de Leica RGR200 ontvanger op langere afstanden c.q. buiten gebruiken, zelfs als de lijn niet meer zichtbaar is. Met een ontvanger zijn de lijnen te detecteren tot <50m. De RGR200 ontvanger of met de MTR-60RGL digitale ontvanger met mm weergave is optioneel verkrijgbaar.

Basis versie of als set:

De Leica Lino L2G is als basis versie te krijgen welke standaard wordt geleverd met de nieuwe TWIST 250 magnetische adapter/wandbeugel. Met behulp van magneten wordt de Leica Lino L2G op de TWIST 250 bevestigd,  vastschroeven is verleden tijd. De Leica TWIST 250 adapter is voorzien van 1/4" en 5/8" aansluiting zodat hij ook op alle statieven bevestigd kan worden. Verder wordt de basis versie geleverd met een battterijpack en magnetische doelschijf in een beschermtas. De Leica Lino L2G ook  als een set die te verkrijgen. Er wordt dan naast de Leica TWIST 250-adapter en  magnetische richtplaat ook een Li-ion accupack incl. lader en een robuuste transportkoffer meegeleverd. U kunt de gewenste set aangeven bij artikelopties.

Groenlicht laser:

Vier keer betere zichtbaarheid dankzij groene laserlijnen. Nivelleren op korte afstand in heldere omgevingen met gebieden tot 30 meter is nog eenvoudiger geworden. Wanneer u in gebieden werkt met helder omgevingslicht, zoals in de buurt van ramen, zijn de groene laserdioden van de  Leica Lino L2G combilaser duidelijk beter zichtbaar dan de rode laserlijnen. De verschillende golflengten van de twee kleuren betekenen dat de lichtopbrengst van groen licht hoger is dan die van rood licht - waardoor de laserlijn helderder en gemakkelijker te zien is voor het menselijk oog.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 525 nm, minder dan1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -25°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 30 m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,2 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding 3 x 1,5 V LR6 (AA)
Gebruiksduur max 44 h
Statiefschroefdraad 1/4", 5/8"
Gewicht 0,35 kg
Projectie 2 lijnen

Leveringsomvang
Leica Lino L2G kruislaser
3 x 1,5 V LR6 (AA) batterij
TWIST 250-adapter
Doelschijf
Beschermtas
Extra is set uitvoering
Li-ion accupack
UAL 130  wandklem
Lader
Koffer

 

Downloads:

Leica Lino L2 handleiding

Leica Disto & Lino Catalogus

Meer binnen categorie: Leica |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.