opc_loader
Service & reparatie

Leica LINO L2

Artikelnr: 848435

Leica Lino L2 kruislaser

Roodlicht kruislaser met een bereik tot 30m

Stelt zelf waterpas

Wordt standaard geleverd met een magnetische klem

Set
Aantal 189,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling, rembours of bij afhalen in Utrecht.

Normaliter wordt uw bestelling, op ma. tm vr., binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd.

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken.

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten (1 tot 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Leica Lino L2 kruislaser

De precisieoptieken van de Leica Lino L2 verzekeren uitstekende laserzichtbaarheid tot 25 meter, afhankelijk van lichtomstandigheden. Zijn uitzonderlijk lange horizontale en verticale laserlijnen worden geprojecteerd op vloeren, muren en plafonds op meer dan 180 graden. De Leica Lino L2 past zijn positionering automatisch aan als hij net niet waterpas is, tot een afwijking van ± 4°. Buiten deze limiet wordt een visuele waarschuwing geactiveerd om fouten te voorkomen. Het triple power-concept van de Leica Lino L2 waarborgt een ononderbroken workflow. U kunt uw laser van stroom voorzien door middel van oplaadbare Li-Ion-accu's voor tot wel 44 gebruiksuren op één lading. Daarnaast kunt u alkaline-batterijen of eenvoudig de oplader gebruiken. De Leica Lino L2 is stof- en waterdicht volgens IP 54-normen. Dit zorgt voor een robuust instrument, geschikt voor al uw werkzaamheden.

Basis versie of complete set:

De Leica Lino L2 is als basis set te krijgen welke standaard wordt geleverd met de nieuwe TWIST 250 magnetische adapter/wandbeugel. Met behulp van magneten wordt de Leica Lino L2 op de TWIST 250 bevestigd,  vastschroeven is verleden tijd. De Leica TWIST 250 adapter is voorzien van 1/4" en 5/8" aansluiting zodat hij ook op alle statieven bevestigd kan worden. Verder wordt de basis set geleverd met een battterijpack en magnetische doelschijf in een beschermtas. De Leica Lino L2 ook  als een starterkit die te verkrijgen. Er wordt dan naast de Leica TWIST 250-adapter en  magnetische richtplaat ook een Li-ion accupack incl. lader en een robuuste transportkoffer meegeleverd. U kunt de gewenste set aangeven bij artikelopties.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 nm, minder dan1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 25 m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,2 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding 3 x 1,5 V LR6 (AA)
Gebruiksduur max 44 h
Statiefschroefdraad 1/4", 5/8"
Gewicht 0,35 kg
Projectie 2 lijnen

Leveringsomvang
Leica Lino L2 kruislaser
3 x 1,5 V LR6 (AA) batterij
TWIST 250-adapter
Doelschijf
Beschermtas
Extra is set uitvoering
Li-ion accupack
Lader
Koffer

 

Downloads:

Leica Lino L2 handleiding

Leica Disto & Lino Catalogus

Meer binnen categorie: Leica |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.