opc_loader
Service & reparatie

Bosch GLL 3-80

Artikelnr: 0601063S00

De Bosch GLL 3-80 multilijnlaser

Is een multilijnlaser met drie 360° lijnen

Stelt zelf waterpas en beschikt over een transportvergrendeling

Heeft een hoge nauwkeurigheid van ± 0,2 mm/m

Ontvanger
Statief
Aantal 350,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Bosch GLL 3-80 roodlicht multilijnlaser

Met de hoogste werkefficiëntie en gebruiksgemak betekent de Bosch GLL 3-80 dat het niet nodig is om verschillende gereedschappen te gebruiken voor meerdere uitlijntaken. De 3 lasers in zowel horizontale als verticale richting bieden 360 ° zichtbare referentielijnen die de noodzaak om de laser te herpositioneren bij het uitvoeren van de nivelleringswerkzaamheden sparen, dit komt door de krachtige laserdiodes die een dergelijk goed zicht bieden.
De Bosh GLL 3-80 biedt eenvoudige bediening, spreekt voor zich en is zeer compact met een ergonomisch ontwerp. Het biedt een hoge nivelleringsnauwkeurigheid dankzij de kegelspiegelingstechnologie met een groot werkbereik.

Ontvanger gebruik:

De Bosh GLL 3-80 is samen met een optionele handontvanger te gebruiken. Door de Bosch GLL 3-80 in de ontvangerstand te zetten gaat het laserlicht pulseren, dit is niet met het oog te zien. De ontvanger welke het beste functioneerd met de gehele Bosch GLL 3-80 lijn is de LR 7, deze kan zowel op de GLL 3-80 als de GLL 3-80C en CG gebruikt worden. Hierdoor wordt het werkbereik vergroot naar 80 m. Samen met de verlichte display van de LR7 handontvager is deze ook in het donker en in zeer lichte omstandigheden goed af te lezen.
 

Schuininstelling:

Het is mogelijk om de Bosch GLL3-80 onder elke hoek te laten werken, hiervoor dient het aparaat in de kantel modus te zijn geschakelt. Vergrendel eenvoudigweg de automatische nivellering d.m.v. de schuif in de middelste stand te zetten, de Bosch GLL 3-80 is in elke

Garantie:

Voor al het professionele blauwe elektrisch gereedschap geldt een garantie van 3 jaar, mits de aankoop binnen 4 weken geregistreerd is op www.bosch-professional.com/nl/nl/service/garantie.
Uitgesloten daarvan zijn industriële accuschroevendraaiers, hoogfrequentie- en persluchtgereedschap, accupacks, oplaadapparaten en bijgeleverde accessoires.
Voor professionele Bosch Lithium-Ion-accu's is een 2 jaar accu premium service, mits het artikel binnen 4 weken na aankoop is geregistreerd.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 630 – 650, < 1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 30 m (120 m met ontvanger)
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,2 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Straaldiameter 5 mm op apparaat
Elektrische voeding 4 x 1,5 V LR6 (AA)
Gebruiksduur max 4 h bij alle lijnen aan
Statiefschroefdraad 1/4", 5/8"
Gewicht 0,82 kg
Projectie 3 x 360° lijn

Leveringsomvang
Bosch GLL 3-80 kruislaser
4 x 1,5-V-LR6 (AA) batterij
Magnetische doelschijf
Beschermende tas
Koffer

 

Downloads:

Bosch GLL 3-80 gebruiksaanwijzing

Meer binnen categorie: Bosch |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.