opc_loader
Service & reparatie

Bosch GCL25

Artikelnr: 0601066B00

De Bosch GCL25 Combilaser

Perfect voor het overbrengen van referentiepunten

Stelt snel waterpas en beschikt over een transportvergrendeling

Combinatie van punt- en kruislaser

Statief
Aantal 299,95 259,00 U bespaart: 14%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten (1 tot 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Bosch GCL25 Combilaser

De Bosch  GCL25 Comilaser is de oplossing voor alle nivelleer- en overdrachttaken over korte afstanden. D.m.v. de pendel stelt de laser snel waterpas en de transport vergrendeling zorgt ervoor dat de laser zuiver blijft, ook tijdens transport.

De Bosch GCL25 Combilaser is perfect voor zowel het overnemen van referentiepunten van vloer naar  plafond, of van wand naar wand als voor het waterpassen en overbrengen van haakse hoeken op de muur.

Bosch blauw:

Deze compacte puntlaser komt uit de Bosch blauw professionele lijn. Het professionele blauwe elektrisch gereedschap assortiment van Bosch is geschikt voor zwaar en intensief gebruik, langere periode achter elkaar. Als professional wordt veel van je verwacht: snel werken, betrouwbaarheid, competentie en volle inzet. De blauwe gereedschappen zijn precies voor deze vereisten ontwikkeld en er is nog meer. Voor elk gereedschap biedt Bosch professional de passende accessoire, mobiliteitssysteem systeem en service.

Gebruiksgemak:

Met het 1/4" en 5/8" schroefdraad aansluiting is de Bosch GCL25 combilaser snel en gemakkelijk op een statief of wandklem te plaatsen. De Bosch GCL25 combilaser kan zo eenvoudig op de gewenste hoogte worden afgesteld. D.m.v. de transportbeveiligingsschuif van het slot te schuiven nivelleert het pendelsysteem van de Bosch GCL25 combilaser zichzelf en gaat de laser aan. Zodra de combilaser zich buiten zijn stelbereik van 3° bevind gaan de laser knipperen. Zo kunnen er geen onverwachte meetfouten worden gemaakt.

Verschillende sets:

De standaard set word geleverd met foudraal, magnetische doelschijf, L-BOXX-inlay machine en batteijen. Veelal wordt de Bosch GCL25 combilaser met statief gebruikt, daardoor heeft Bosch ook een set incl. statief op de markt gebracht (artikelnr. 0601066B01). Het geleverde statief is de Bosch de " Bouwstatief BT 150 Professional " dit is een licht in hoogte verstelbaar statief met werkhoogtes van 55 tot 157 cm en een 1/4" aansluiting. Deze set kan bij artikelopties gekozen worden.

Garantie:

Voor al het professionele blauwe elektrisch gereedschap geldt een garantie van 3 jaar, mits de aankoop binnen 4 weken geregistreerd is op www.bosch-professional.com/nl/nl/service/garantie.
Uitgesloten daarvan zijn industriële accuschroevendraaiers, hoogfrequentie- en persluchtgereedschap, accupacks, oplaadapparaten en bijgeleverde accessoires.
Voor professionele Bosch Lithium-Ion-accu's is een 2 jaar accu premium service, mits het artikel binnen 4 weken na aankoop is geregistreerd.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 nm, minder dan 1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 30 m punten / 10 m lijnen
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,3 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Straaldiameter 5 mm op apparaat
Elektrische voeding 4 x 1,5 V LR6 (AA)
Gebruiksduur max 30 h
Statiefschroefdraad 1/4", 5/8"
Gewicht 0,6 kg
Projectie 5 punten / 2 lijnen

Leveringsomvang
GCL25 combilaser
L-BOXX-inlay machine
Magnetische doelschijf
Beschermende tas
4 x 1,5 V LR6 (AA)
Statief BT 150 optioneel (aangeven bij artikelopties)

 

Downloads:

Bosch GCL25 gebruiksaanwijzing

Meer binnen categorie: Bosch |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.