opc_loader
Service & reparatie

Bosch GCL 2-15G

Artikelnr: 0601066J00

De Bosch GCL 2-15G lijnlaser

Is een groenlicht kruislaser met een lood- en oploodpunt

Stelt zelf waterpas en beschikt over een transportvergrendeling

Wordt standaard geleverd met magnetische klem

Statief
Aantal 219,00 195,00 U bespaart: 11%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten (1 tot 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Bosch GCL 2-15G kruislaser met loodpunten

De Bosch GCL 2-15G groenlicht Combi-laser combineert de voordelen van punt- en kruislijnlasers in één tool, waardoor waterpas- of overdrachtswerkzaamheden over korte afstanden met een nauwkeurigheid van ± 0,3 mm / m mogelijk zijn. De laserlijnen zijn goed zichtbaar voor snelle horizontale of verticale nivelleringstaken. Met behulp van de meegeleverde RM1 roterende steun met magneten kan de gebruiker de laserlijnen gemakkelijk om de loodpunten plaatsen - wat het nivelleren sneller, nauwkeuriger en handiger maakt. De GCL 2-15G wordt standaard geleverd incl. RM-1 driepoot, doelschijf, BM-3 pafondklem en koffer.
Met behulp van de roterende multi-functionele driepoot RM 1 Professional kunnen de laserlijnen rond het loodpunt worden uitgelijnd in een straal van 360 graden - zonder de combi-laser opnieuw te hoeven plaatsen. De hoekige beugel met poten en sterke magneten maakt het mogelijk om de steun op vele manieren aan ijzeren liggers of andere magnetische constructie-elementen te bevestigen. De combi-laser kan in de houder worden geschoven en gemakkelijk op zijn plaats worden vastgezet.

Groenlicht laser:

Vier keer betere zichtbaarheid dankzij groene laserlijnen. Nivelleren op korte afstand in heldere omgevingen met gebieden tot 15 meter is nog eenvoudiger geworden. Wanneer u in gebieden werkt met helder omgevingslicht, zoals in de buurt van ramen, zijn de groene laserdioden van de Bosch GCL 2-15 G Professional-combi-laser duidelijk beter zichtbaar dan de rode laserlijnen. De verschillende golflengten van de twee kleuren betekenen dat de lichtopbrengst van groen licht hoger is dan die van rood licht - waardoor de laserlijn helderder en gemakkelijker te zien is voor het menselijk oog. De GCL 2-15 G is voorzien van een zuiver groene laserdiode. Dit type diode is ook krachtiger, geeft de tool een langere levensduur dankzij de lagere bedrijfstemperatuur en maakt de tool compacter dan die met kleurconversie.

Schuininstelling:

Het is mogelijk om de Bosch GCL 2-15 onder elke hoek te laten werken, hiervoor dient het aparaat in de kantel modus te zijn geschakelt. Vergrendel simpelweg de pendel door de inschakel schuif in de middelste stand te stellen. De laserstralen worden geprojecteerd en de Bosch GCL 2-15 kan in de gewenste scheefheid geplaatst worden. Deze functie wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het plaatsen van trapleuningen. 

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Garantie:

Voor al het professionele blauwe elektrisch gereedschap geldt een garantie van 3 jaar, mits de aankoop binnen 4 weken geregistreerd is op www.bosch-professional.com/nl/nl/service/garantie.
Uitgesloten daarvan zijn industriële accuschroevendraaiers, hoogfrequentie- en persluchtgereedschap, accupacks, oplaadapparaten en bijgeleverde accessoires.
Voor professionele Bosch Lithium-Ion-accu's is een 2 jaar accu premium service, mits het artikel binnen 4 weken na aankoop is geregistreerd.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 500 – 540 nm < 10 mW; Punt: 630 – 650, < 1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 15m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,3 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Straaldiameter 5 mm op apparaat
Elektrische voeding 3 x 1,5 V LR6 (AA)
Gebruiksduur max 8 h
Statiefschroefdraad 1/4", 5/8"
Gewicht 0,49 kg
Projectie 2 punten / 2 lijnen

Leveringsomvang
Bosch GCL 2-15G kruislaser
Draaihouder RM 1
3 x 1,5 V LR6 (AA)
Magnetische doelschijf
Beschermende tas
Koffer bij set uitvoering
Plafondklem bij set uitvoering

 

Downloads:

Bosch GCL 2-15G gebruiksaanwijzing

Meer binnen categorie: Bosch |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.