opc_loader

Ada Cube 360

Artikelnr: A00446
ADA

De Ada Cube 360 lijnlaser

Is een kruislaser met een 360° horizontale lijn

Stelt zelf waterpas en beschikt over een transportvergrendeling

Wordt standaard geleverd als complete set incl. statief

Ontvanger
Aantal 219,00 198,00 U bespaart: 10%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling, rembours of bij afhalen in Utrecht.

Normaliter wordt uw bestelling, op ma. tm vr., binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd.

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken.

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67‬

Verzendmethode
Bezorgkosten (1 tot 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

ADA Cube 360 kruislaser

De ADA CUBE 360 is een meetmiddel welke door zowel de professionele en particuliere gebruiker wordt gewaardeerd vanwege zijn prijs/qualiteits verhouding. Dankzij de speciale cone techniek projecteert het instrument een 360 graden horizontale straal, haaks daarop wordt ook een verticale lijn geprojecteerd. Het is een ideaal instrument voor bouw- en reparatiewerkzaamheden, bij het leggen van tegels of andere coatings, behangen enzovoort.

Gemakkelijk aftekenen:

De laser projecteert een verticale lijn van 90° en een horizontale lijn van 360°. Het is niet nodig om het instrument te draaien bij het maken van horizontale markering. Plaats ADA Cube 360 ​​gewoon op de gewenste hoogte. De horizontale straal zal overal op dezelfde hoogte zijn. Er is een projectie lijn van 90 ° (laserkruis) bij het inschakelen van de verticale lijn. Het is mogelijk om laserlijnen een voor een uit te schakelen. 

Gebruiksgemak:

De nauwkeurige automatische zelfnivellering van de ADA CUBE 360 met hoge nauwkeurigheid slechts 0,3 mm / m voorkomt hoge verschillen.
Door de ontvangermodus is het gebruik van een ontvanger mogelijk voor buitengebruik of bij fel licht. Het bereik van wordt hierdoor vergroot  van 20 tot 70 meter.
Met 2 aansluitmogelijkheden is het mogelijk om ADA CUBE 360 op het statief te plaatsen of te bevestigen aan de muurbevestiging met behulp van het 1/4" schroefdraad. Er bevindt zich zowel aan de achterkant van het instrument, als aan de onderkant van de Cube 360 een aansluiting.
De behuizing van de ADA CUBE 360 is aan alle kanten beschermd. Rubberen onderdelen beschermen het instrument tegen schade tijdens het stoten.

Schuininstelling:

Het is mogelijk om de ADA CUBE 360 onder elke hoek te laten werken, hiervoor dient het aparaat in de kantel modus te zijn geschakelt. Vergrendel simpelweg de pendel door de inschakel schuif in de middelste stand te stellen. De laserstralen worden geprojecteerd en de ADA CUBE 360 kan in de gewenste scheefheid geplaatst worden. Deze functie wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het plaatsen van trapleuningen. 

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 nm, minder dan1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 30 m (70 m met ontvanger)
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,3 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding 3 x 1,5 V LR6 (AA)
Gebruiksduur max 18 h
Statiefschroefdraad 1/4",
Gewicht 0,39 kg
Projectie 2 lijnen 1 x horizontaal (360°) 1 x verticaal

Leveringsomvang
Ada CUBE 360 kruislaser
3 x 1,5 V LR6 (AA) batterij
Laserbril
Magneetbeugel
Statief (35 cm - 110 cm)
Beschermtas
Koffer

 

Downloads:

Ada Cube 360 handleiding

Ada Catalogus

Meer binnen categorie: ADA |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.