opc_loader
Service & reparatie

Ada Cube 3-360 Green

Artikelnr: A00569

De Ada Cube 3-360 Green lijnlaser

Is een groenlicht kruislaser met drie 360° lijnen

Stelt zelf waterpas en beschikt over een transportvergrendeling

Ultimate edition wordt geleverd als zeer complete set in koffer

Ontvanger
Aantal 425,00 379,00 U bespaart: 11%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten (1 tot 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

ADA Cube 3-360 Green kruislaser

De ADA CUBE 3-360 Green is een meetmiddel welke door zowel de professionele en particuliere gebruiker wordt gewaardeerd vanwege zijn prijs/qualiteits verhouding. Dankzij de speciale cone techniek projecteert het instrument drie lijnen van 360 graden, een  horizontaal en een verticaal. Het is een ideaal instrument voor bouw- en reparatiewerkzaamheden, bij het leggen van tegels of andere coatings, behangen enzovoort.

Gemakkelijk aftekenen:

De laser projecteert twee verticale lijnen van 360° en een horizontale lijn van 360°. Het is niet nodig om het instrument te draaien bij het maken van horizontale markering. Plaats ADA Cube 3-360 Green ​​gewoon op de gewenste hoogte. De horizontale straal zal overal op dezelfde hoogte zijn. Door de haakse projectie lijnen van 360 ° komen er 4 laserkruizen op de muren, een op het plafond en een op de vloer. Het is mogelijk om laserlijnen een voor een uit te schakelen. 

Gebruiksgemak:

De nauwkeurige automatische zelfnivellering van de ADA CUBE 3-360 Green met hoge nauwkeurigheid slechts 0,3 mm / m voorkomt hoge verschillen.
Door de ontvangermodus is het gebruik van een ontvanger mogelijk voor buitengebruik of bij fel licht. Het bereik van wordt hierdoor vergroot  van 20 tot 70 meter.
Met 2 aansluitmogelijkheden is het mogelijk om ADA CUBE 3-360 Green op het statief te plaatsen of te bevestigen aan de muurbevestiging met behulp van het 1/4" schroefdraad. Er bevindt zich zowel aan de achterkant van het instrument, als aan de onderkant van de ADACUBE 3-360 Green een aansluiting. De behuizing van de ADA CUBE 3-360 Green is aan alle kanten beschermd. Rubberen onderdelen beschermen het instrument tegen schade tijdens het stoten.
De Ada Cube 3-360 is voorzien van een Li-ion accu welke aan de buitenkant van het instrument is op te laden. 

Schuininstelling:

Het is mogelijk om de ADA CUBE 3-360 Green onder elke hoek te laten werken, hiervoor dient het aparaat in de kantel modus te zijn geschakelt. Vergrendel simpelweg de pendel door de inschakel schuif in de middelste stand te stellen. De laserstralen worden geprojecteerd en de ADA CUBE 3-360 Green kan in de gewenste scheefheid geplaatst worden. Deze functie wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het plaatsen van trapleuningen. 

Groenlichtlaser:

De ADA CUBE 3-360 Green is voorzien van  groene laserstralen. Een groene straal is zelfs bij fel licht nog zichtbaar. De heldere laserlijn helpt bij het maken van snelle en nauwkeurige markering zonder het gebruik van extra apparatuur.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 515 nm, minder dan1 mW
Werktemperatuur 0°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 30 m (70 m met ontvanger)
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,3 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding Li-ion accu of 3x AA batterij
Gebruiksduur max 10 h
Statiefschroefdraad 1/4",
Gewicht 0,46 kg
Projectie 3 lijnen (360°)

Leveringsomvang
Ada CUBE 3-360 Green kruislaser
Li-ion accu
Lader
Laserbril
Magnetische wandbeugel
Statief (35 cm - 110 cm)
Doelschijf
Koffer

 

Downloads:

Ada Cube 3-360 Green handleiding

ADA Catalogus

Meer binnen categorie: ADA |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.