opc_loader
Service & reparatie

Levelfix CL805R

Artikelnr: 554005
Uit voorraad leverbaar

Levelfic CL805R multi lijnlaser

Rode HIGH POWER laserstraal

Stelt zelf waterpas en beschikt over een transportvergrendeling

Oplaadbaar

Ontvanger

  • Geen
  • LLD100GR + €112,50
  • MTR-60RGL + €230,00

Statief

  • Geen
  • Incl. BTP161654 + €30,00
Aantal 369,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Levelfix CL805R multilijnlaser

De CL805 lasers zijn voorzien van 4 verticale lijnen, 1 horizontale lijn en een punt op de vloer. De 4 verticale lijnen, die onder een exacte hoek van 90° staan, roteren over het vaste punt op de vloer. Door deze constructie is deze laser ideaal voor het nauwkeurig uitzetten van wanden, plafonds en vloeren. Het pendelsysteem zorgt ervoor dat de Levelfix CL805R zich zuiver waterpas stelt. Als de Levelfix CL805R niet correct is ingesteld knipperen de lijnen. Het zelfnivellerende systeem is ook uitschakelbaar. Hierdoor kunt u alle gewenste hoeken projecteren.

Gemakkelijk aftekenen:

De laser projecteert twee verticale lijnen van 360° en een horizontale lijn van 190°. Het is niet nodig om het instrument te draaien bij het maken van horizontale markering. Plaats de Levelfix CL805R gewoon op de gewenste hoogte. De horizontale straal zal overal op dezelfde hoogte zijn. Door de haakse projectie lijnen van 360 ° komen er 4 laserkruizen op de muren, een op het plafond en een op de vloer. Het is mogelijk om laserlijnen een voor een uit te schakelen. 

Ontvangerfunctie

De Levelfix CL805R beschikt over een ontvanger functie. Hierdoor kunt u de CL805R i.c.m. een LEVELFIX ontvanger op langere afstanden c.q. buiten gebruiken, zelfs als de lijn niet meer zichtbaar is. Met een ontvanger zijn de lijnen te detecteren tot <50m. De LLD100GR ontvanger of met de MTR-60RGL digitale ontvanger met mm weergave is optioneel verkrijgbaar.

Gebruiksgemak:

De nauwkeurige automatische zelfnivellering van de Levelfix CL805R heeft een hoge nauwkeurigheid, waardor de afwijking slechts 0,2 mm / m is. Dit voorkomt hoge verschillen.
Door de ontvangermodus is het gebruik van een ontvanger mogelijk voor buitengebruik of bij fel licht. Het bereik van wordt hierdoor vergroot  van 20 tot 40 meter.

De Levelfix CL805R is voorzien van een accu welke aan de buitenkant van het instrument is op te laden.

HighPower roodlichtdiode

De Levelfix CL805R is voorzien van een HighPower sterke roodlicht laserdiode die beter zichtbaar is dan de normale HighPower diode en tot 6x beter zichtbaar dan de klassieke rode diode. De HighPower diode projecteert heldere en scherpe laserlijnen. De zichtbaarheid blijft sterk afhankelijk van het omgevingslicht. Hoe meer licht des te minder zichtbaar zijn de lijnen.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 nm
Werktemperatuur -10°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2M
Werkbereik 25 m (50 m met ontvanger)
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,2 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding Ni-mH accu
Gebruiksduur max 12 h
Statiefschroefdraad 5/8",
Gewicht 1.15 kg

Leveringsomvang
Levelfix CL805R
Ni-mH accu
Lader
Laserbril
Doelschijf
Koffer
Statief 1,5m (optioneel)
Handontvanger (optioneel)

 

Downloads:

Meer binnen categorie: Levelfix |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.