opc_loader
Service & reparatie

Levelfix CCL260G

Artikelnr: 556150
Uit voorraad leverbaar

De Levelfix CCL260G multilijnlaser

Is een groenlicht kruislaser met drie 360° lijnen

Highpower groen laserllicht diode

Oplaadbare Li-ion accu

Ontvanger

  • Geen
  • LLD100GR + €112,50
  • MTR-60RGL + €230,00

Statief

  • Geen
  • Incl. 520038 + €30,00
Aantal 315,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Levelfix CCL260G multilijns cone-laser

De Levelfix CCL260G is een meetmiddel welke door zowel de professionele en particuliere gebruiker wordt gewaardeerd vanwege zijn prijs/qualiteits verhouding. Dankzij de speciale cone techniek projecteert het instrument drie lijnen van 360 graden, een  horizontaal en een verticaal. Het is een ideaal instrument voor bouw- en reparatiewerkzaamheden, bij het leggen van tegels of andere coatings, behangen enzovoort.

Gemakkelijk aftekenen:

De laser projecteert twee verticale lijnen van 360° en een horizontale lijn van 360°. Het is niet nodig om het instrument te draaien bij het maken van horizontale markering. Plaats CCL260G ​​gewoon op de gewenste hoogte. De horizontale straal zal overal op dezelfde hoogte zijn. Door de haakse projectie lijnen van 360 ° komen er 4 laserkruizen op de muren, een op het plafond en een op de vloer. Het is mogelijk om laserlijnen een voor een uit te schakelen. 

Ontvangerfunctie

De Levelfix CLL210G beschikt over een ontvanger functie. Hierdoor kunt u de CLL210G i.c.m. een LEVELFIX ontvanger op langere afstanden c.q. buiten gebruiken, zelfs als de lijn niet meer zichtbaar is. Met een ontvanger zijn de lijnen te detecteren tot <50m. De LLD100GR ontvanger of met de MTR-60RGL digitale ontvanger met mm weergave is optioneel verkrijgbaar

Gebruiksgemak:

De automatische zelfnivellering van de CCL260G heeft een hoge nauwkeurigheid, waardor de afwijking slechts 0,3 mm / m is. Dit voorkomt hoge verschillen.
Door de ontvangermodus is het gebruik van een ontvanger mogelijk voor buitengebruik of bij fel licht. Het bereik van wordt hierdoor vergroot  van 25 tot 50 meter.
Met de meegeleverde SmartBase is het uitlijnen van de laser kinderspel. Door het unieke draaimechanisme blijft het refentiepunt op dezelfde plek tijdens het instellen. De uitklapbare aanslag-nokken zijn uitermate geschikt voor het uitlijnen van tegelwerk doordat de nokken over de tegel vallen. Het SmartFix systeem zorgt voor een snelle en eenvoudige plaatsing van de CCL260G. Klik eenvoudig de CCL260G op de meegeleverde wandhouder, montagevoet of met de SmartFix adapter op elk statief of houder met een 5/8” aansluiting

LEVELFIX Connect:

De slimme communicatie tussen uw smartphone en uw LEVELFIX laser. Met de LEVELFIX CONNECT App verbind u de CCL260G eenvoudig met uw smartphone. Eenmaal verbonden kunt u onder andere de laser op afstand bedienen, een pincode instellen (anti-diefstal) of de digitale ShockSensor activeren. De functionaliteit van de app zal de komende tijd nog meer uitgebreid worden. klik hier voor de website van Levelfix Connect

Schuininstelling:

Het is mogelijk om de Levelfix CCL260G onder elke hoek te laten werken, hiervoor dient het aparaat in de kantel modus te zijn geschakelt. Vergrendel simpelweg de pendel door de inschakel schuif in de middelste stand te stellen. De laserstralen worden geprojecteerd en de Levelfix CCL260G kan in de gewenste scheefheid geplaatst worden. Deze functie wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het plaatsen van trapleuningen. 

Highpower groenlichtlaser:

De Levelfix CCL260G is voorzien van een sterke groene laserdiode die tot 4x beter zichtbaar dan de klassieke rode diode. De HighPower diode projecteert heldere en scherpe laserlijnen. De zichtbaarheid blijft sterk afhankelijk van het omgeving licht. Hoe meer licht des te minder zichtbaar zijn de lijnen.

LEVELFIX Connect:

De slimme communicatie tussen uw smartphone en uw LEVELFIX laser. Met de LEVELFIX CONNECT App verbind u de CCL260G eenvoudig met uw smartphone. Eenmaal verbonden kunt u onder andere de laser op afstand bedienen, een pincode instellen (anti-diefstal) of de digitale ShockSensor activeren. De functionaliteit van de app zal de komende tijd nog meer uitgebreid worden.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 515 nm, Highpower
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2M
Werkbereik 30 m (50 m met ontvanger)
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,3 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding Li-ion accu of 4x AA batterij
Gebruiksduur max 10 h
Statiefschroefdraad 1/4", 5/8"
Afmeting 125x109x91 mm
Gewicht 0,67 kg
Projectie 3 lijnen (360°)

Leveringsomvang
Levelfix CCL260G
Li-ion accu
Lader
Batterijhouder
Magnetische wandbeugel
SmartBase met fijninstelling
Doelschijf
Koffer
LLD100GR (optioneel)
Statief 1,5m (optioneel)

 

Downloads:

Levelfix CLL260G handleiding

Levelfix CCL260G Brochure

Meer binnen categorie: Levelfix |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.