opc_loader
Service & reparatie

Nedo Sirius1 H

Artikelnr: 471930-618
Uit voorraad leverbaar

De Nedo Sirius1 H bouwlaser

Perfect voor het overbrengen van hoogtes

Eenvoudige 1-knops bediening

Incl. gratis lader voor in de auto t.w.v. € 35,- (zolang de voorraad strekt)

Ontvanger

  • Acceptor 2 digital (mm)
  • Geen - €170,00

Set

  • Geen
  • Incl. statief en baak + €99,00
Aantal 695,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Nedo Sirius1 H horizontale bouwlaser

De Nedo Sirius1 H volautomatische horizontale rotatielaser nu met Easy Control – de nieuwe één knop bediening voor bijzonder eenvoudig werken. De rotatielaser wordt volautomatisch exact horizontaal genivelleerd. De automatische hoogtebewaking zorgt ervoor dat de laser stopt bij een sterke trillingen, hierdoor kunnen hoogte fouten worden voorkomen. Simpelweg inschakelen en aan de slag.  Het nivelleerbereik van de Nedo Sirius1 H is met ± 5° ruim voldoende voor alle horizontale bouwwerkzaamheden. De Nedo Sirius1 H wordt standaard geleverd zonder ontvanger.

Nedo één knopbediening:

De Nedo Sirius1 H beschikt slechts over één aan/uit knop. Bij het aanzetten van de laser, stelt deze zichzelf waterpas. Staat de Nedo Sirius1 H waterpas is dan roteert de laser met  600 rpm. En kan er gemeten worden! De laser kan uitgeschakeld worden door aan/uit knop in te drukken.

Ontvanger gebruik:

De Nedo Sirius1 H wordt standaard geleverd zonder ontvanger, optioneel is de Nedo Acceptor2 digital mm ontvanger mee te bestellen. Samen een handontvanger Nedo Acceptor2 digital mm is de Nedo Sirius1 H te gebruiken binnen een werkgebied van maximaal 400m. De Nedo Acceptor2 digital mm heeft een akoestisch signaal welke in 3 niveaus in is te stellen; luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeurigheid van de ontvanger is in te stellen in 2 nauwkeurigheden; fijn ± 1 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 4 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. De Nedo Acceptor2 digital mm wordt standaard geleverd met een aluminium gietgeperste Heavy-Duty baakklem. D.m.v. de mm weergave kan er direct afgelezen worden hoeveel mm het verschil is t.o.v. de referentiehoogte, zonder de ontvanger op de baak heen en weer te hoeven schuiven.

Garantie:

De garantieperiode voor de X-liner, Linus en de Sirius is conform fabrieksgarantie. Voor de X-liner, Linus en de Sirius geldt een garantietermijn van 2 jaar.
Echter voor alle Primus modellen en Acceptor Pro+/Commander2 geldt een garantie termijn van 3 jaar. Bij onjuiste gebruik van de Nedo instrumenten of bij valschade komt de garantie te vervallen. Voor meer informatie omtrent de garantie verwijzen wij u naar de algemene verkoop- leveringsvoorwaarden van Nedo.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 < 5 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 200m
Nivelleernauwkeurigheid ± 1 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 65
Elektrische voeding Accupack 3.800 mAh
Gebruiksduur max 30 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 2,3 kg
Projectie Horizontaal

Leveringsomvang
Nedo Sirius1 H
Acceptor2 incl. Heavy Duty baakklem (optioneel)
Lader
Koffer

 

Downloads:

Nedo catalogus

Meer binnen categorie: Nedo |  Meer binnen categorie: Bouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.