opc_loader
Service & reparatie

ADA Rotary 400HVG

Artikelnr: A00584

De ADA Rotery 400 HVG bouwlaser

All-in-one bouwlaser voor binnen en buiten

Eenvoudige intuïtieve bediening

Groen laserlicht

Aantal 695,00 645,00 U bespaart: 7%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten (1 tot 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

ADA Rotery 400 HVG all-in-one bouwlaser

De ADA Rotery 400 HVG volautomatische horizontaal en verticaal rotatielaser met continu aanwezige oplood laserpunt. De rotatielaser wordt volledig automatisch  horizontaal of verticaal waterpas gesteld, bij het inschakelen van de tilt functie zal de laser ook  automatisch de  hoogte bewaken. De laser stopt bij een sterke trilling met roteren, hoogtefouten worden daardoor voorkomen. Simpelweg inschakelen en aan de slag.  Het nivelleerbereik van de ADA Rotery 400 HVG is met ± 5° ruim voldoende voor alle bouwwerkzaamheden. De ADA Rotery 400 HVG heeft een werkbereik tot 200 meter, wat een totaal werkgebied van maximaal 400 m geeft. Tevens is de ADA Rotery 400 HVG bouwlaser verticaal te gebruiken voor bijvoorbeeld gemakkelijk wanden of bouwramen te plaatsen. De oploodstraal staan 90 graden tov de roterende laserstraal waardoor je als de laser in de vertikaal gepositioneerd is ook haakse hoeken kan uitzetten. Met behulp van de standaard meegeleverde afstandsbediening kunnen functies als; Afschot in 2 assen, scan stand, rotatiesnelheid instellen en in verticale stand de Z-as uitrichten.

Ontvanger gebruik:

De ADA Rotery 400 HVG wordt standaard geleverd met een Ada LR400G handontvanger ontvanger waarmee de ADA Rotery 400 HVG te gebruiken tot een afstand van 200m. De Ada LR400G heeft een akoestisch signaal welke in 3 niveaus in is te stellen; luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeuigheid van de ontvanger is in te stellen in 2 nauwkeurigheden; fijn ± 1 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 4 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. De Ada LR400G wordt standaard geleverd met een kunststof baakklem.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 520 nm < 1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Zichtbaar tot 25m
Werkbereik 200m met ontvanger
Nivelleernauwkeurigheid ± 1,5 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Afschot Handmatig dubbel afschot ± 8%
Scanhoek 10°, 45°, 90° en 180°
Rotatiesnelheid 0, 150, 300 en 600 RPM
Stof- en spatwaterbescherming IP 65
Elektrische voeding 4 x Accu AA  3.000 mAh
Gebruiksduur max 30 h
Statiefschroefdraad 5/8" (2x)
Gewicht 2,3 kg
Projectie Horizontaal / verticaal

Leveringsomvang
ADA Rotery 400 HVRG
4 x accu AA 3.000 mAh
Lader
Afstandsbediening
Ada LR400G
Baakklem
Laserbril
Doelplaat
Koffer

 

ADA Catalogus

Meer binnen categorie: ADA |  Meer binnen categorie: Bouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.