opc_loader
Service & reparatie

Topcon RL-H5A

Artikelnr: 665004
Uit voorraad leverbaar

De Topcon RL-H5A bouwlaser

Bij ons standaard voorzien van laadplug aan de voorzijde

Incl. gratis lader voor in de auto t.w.v. € 35,- (zolang de voorraad strekt)

Handmatig enkel afschot functie

Keuze uit een gewone en digitale mm ontvanger

Ontvanger

  • LS-80L
  • LS-100D + €75,00
  • Geen - €100,00

Set

  • Zonder statief en baak
  • Incl. statief en baak + €50,00
Aantal 1.095,00 899,00 U bespaart: 18%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Topcon RL-H5A horizontale bouwlaser

Door het grote werkbereik en nauwkeurigheid heeft u met de Topcon RL-H5A een topproduct in handen. Met een werkgebied van maximaal 800 m heeft deze bouwlaser alles wat je nodig hebt om waterpas vlakken uit te zetten. Gemakkelijk in gebruik en er is in één as handmatig afschot in te stellen. Met deze functie en de hoge precisie van 0,5 mm / 10 m is de zelfnivellerend Topcon RL-H5A een absolute topper. De Topcon RL-H5A draait met een snelheid van 600 rpm en de automatische schokwaarschuwing voorkomt dat er foutieve metingen gedaan worden. De Topcon RL-H5A wordt door Bouwlasersonline standaard,zonder extra kosten, met laadplug aan de voorzijde geleverd. Hierdoor kan de laser van buitenaf geladen worden, ook tijdens gebruik.

Laadplug aan de voorzijde:

De Topcon RL-H5A wordt af fabriek niet met een laadplug aan de voorzijde geleverd. Veel mensen vinden dit vervelend, omdat het accupack uit de laser moet worden gehaald om de accu aan de achterzijde op te laden. De laser kan op dat moment niet worden gebruikt. Ook kan al het vuil en vocht wat op de laser zit zo eenvoudig in de laser terechtkomen, wat de levensduur van de Topcon RL-H5A niet ten goede komt. Daarom heeft bouwlasersonline.nl ervoor gekozen dit zelfstandig op te lossen. Als eerste van de Benelux voorzien wij standaard de Topcon RL-H5A van een laadplug aan de voorzijde van de laser. Dit ombouwen doen wij gratis en zonder verlies van de garantie.

Handmatig enkel afschot:

De Topcon RL-H5A heeft de mogelijkheid één as handmatig onder een helling in te stellen tot ± 5%. U kunt de helling instellen door de Topcon RL-H5A aan te zetten m.b.v. de  Aan/Uit-schakelaar en dan op de linker of rechter "Slope-toets" te drukken. Het afschot inde X-as van de Topcon RL-H5A gaat lopen, als het afschot (bijna) berijkt is drukt u nogmaals op de linker of rechter "Slope-toets". De Topcon RL-H5A stopt nu met afschot instellen, het fijnafstellen van de helling kunt u doen d.m.v. de linker of rechter "Slope-toets" kort of langer in te drukken. Wanneer u de Topcon RL-H5A uit en weer aan zet m.b.v. de Aan/Uit-schakelaar, keert de laserstraal weer naar het waterpasniveau terug.

Ontvanger gebruik:

Bij de Topcon RL-H5A kan gekozen worden uit verschillende ontvangers. De standaard ontvanger is de Topcon LS-80L er kan ook gekozen worden voor de luxere Topcon LS-100D of Spectra HL-450 mm ontvanger. Alle ontvangers worden standaard geleverd met een robuuste kunststof baakklem.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 < 1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 3R
Werkbereik 400m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,5 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Afschotbereik ± 8% 1-as handmatig
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 65
Elektrische voeding Accupack
Gebruiksduur max 60 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 2,0 kg
Projectie Horizontaal ; handmatig enkel afschot

Leveringsomvang
Topcon RL-H5A met laadconnetor aan voorzijde
Accupack
Lader
LS-80L incl. baakklem (optioneel)
LS-100D incl. baakklem (optioneel)
Koffer

 

Downloads:

Topcon RL-H5A gebruiksaanwijzing

Topcon RL-H5A brochure

Meer binnen categorie: Topcon |  Meer binnen categorie: Bouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.