opc_loader
Service & reparatie

Nedo Primus2 H

Artikelnr: 472016
 Uit voorraad leverbaar 

De Nedo Primus2 H bouwlaser

Perfect voor het overbrengen van hoogtes

Eenvoudige 1-knops bediening

Is een extreem robuuste, volautomatische bouwlaser

Ontvanger

  • Acceptor Pro+ (mm)
  • Geen - €190,00

Set

  • Geen
  • Incl. statief en baak + €80,00
Aantal 1.125,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Nedo Primus2 H horizontale bouwlaser

De Nedo Primus2 H is de nieuwe volledig automatische laser voor professionals. Betrouwbaar en robuust voor zware bouwwerkzaamheden als egaliseren en uitlijnen. De high-power laserdiode met laserklasse 3R biedt compromisloze kwaliteit voor professionals en zorgt voor een duidelijk zicht op de lichtbundel, zelfs bij slechte lichtomstandigheden. De Nedo Primus2 H is ontwikkeld in Duitseland en ontworpen voor de zwaarste omstandigheden. Dankzij hun innovatieve schokbeschermingssysteem zijn de nieuwe rotatielasers uit de Nedo primus2-serie bestand tegen schudden en stoten. De dikke voering en rotorbescherming zorgen voor extra veiligheid. De Nedo Primus2 H laser is waterdicht en stofdicht voor IP66, afspuiten voor reiniging na gebruik is dan ook geen probleem.

Nedo één knopbediening:

De Nedo Primus2 H beschikt slechts over één toets, de aan/uit knop. Bij het aanzetten van de laser, stelt deze zichzelf waterpas. Zodra Nedo Primus2 H waterpas is, gaat deze aan met een snelheid van 600 rotaties per minuut roteren.  Er kan nu gemeten worden! De laser kan uitgeschakeld worden door weer op dezelfde toets te drukken.

Ontvanger gebruik:

De Nedo Primus2 H wordt standaard geleverd zonder ontvanger, optioneel is de Nedo Acceptor Pro+ mm ontvanger mee te bestellen (472020). Samen een handontvanger Nedo Acceptor Pro+ is de Nedo Primus2 H te gebruiken binnen een werkgebied van maximaal 700 m . De Nedo Acceptor Pro+  heeft een akoestisch signaal welke in 3 niveaus in is te stellen; luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeurigheid van de ontvanger is in te stellen in 4 nauwkeurigheden; fijn ± 0,5 mm voor bijvoorbeeld vloeren, 1 mm, 2mm en grof ± 4 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. De Nedo Acceptor Pro+ wordt standaard geleverd met een aluminium gietgeperste Heavy-Duty baakklem en heeft mm weergave in het scherm. Zo kan er direct afgelezen worden hoeveel mm het verschil is t.o.v. de referentiehoogte, zonder de ontvanger op de baak heen en weer te hoeven schuiven.

Garantie:

De garantieperiode voor de X-liner, Linus en de Sirius is conform fabrieksgarantie. Voor de X-liner, Linus en de Sirius geldt een garantietermijn van 2 jaar.
Echter voor alle Primus modellen en Acceptor Pro+/Commander2 geldt een garantie termijn van 3 jaar. Bij onjuiste gebruik van de Nedo instrumenten of bij valschade  komt de garantie te vervallen. Voor meer informatie omtrent de garantie verwijzen wij u naar de algemene verkoop- leveringsvoorwaarden van Nedo.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 < 5 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 3R
Werkbereik 350m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,5 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 66
Elektrische voeding Accupack 8.500 mAh
Gebruiksduur max 100 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 2,7 kg
Projectie Horizontaal

Leveringsomvang
Nedo Primus1 H
Acceptor Pro incl. Heavy Duty baakklem (optioneel)
Lader
Koffer

 

Downloads:

Nedo catalogus

Meer binnen categorie: Nedo |  Meer binnen categorie: Bouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.