opc_loader

Spectra LL100N

Artikelnr: LL100N
Spectra

De Spectra LL100N bouwlaser

Perfect voor het overbrengen van hoogtes

Eenvoudige 1-knops bediening

Werkt op batterijen

Afstandsbediening
Set
Aantal 610,00 495,00 U bespaart: 19%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling, rembours of bij afhalen in Utrecht.

Normaliter wordt uw bestelling, op ma. tm vr., binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd.

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken.

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten (1 tot 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Spectra LL100N horizontale bouwlaser

De Spectra Precision LL100N is een nieuwe standaard in betaalbare professionele laser meetapparatuur. De volautomatische, zelfnivellerende Spectra LL100N is inzetbaar in een breed scala aan algemene constructietoepassingen. Zelfs onder de zware omstandigheden op de werklocatie levert de Spectra LL100N consequent betrouwbare, nauwkeurige prestaties om uw algehele productiviteit en kostenbesparingen te verhogen. De laser kan op een statief worden gemonteerd om een ​​360 ° laservlak over het hele werkgebied te sturen, waardoor er met de meegeleverde HR320 handontvanger of detector nauwkeurige, hoogtemetingen gedaan kunnen worden  tot op 150 meter afstand. Met één druk op de knop is dit een eenvoudige taak. De LL100N is ontworpen om dag in dag uit duurzaam en betrouwbaar te zijn en heeft uitstekende bescherming tegen vallen en weersinvloeden. Deze robuustheid resulteert in kortere uitvaltijd en lagere reparatiekosten. Dit instrument is geschikt voor een groot aantal hoogtebesturingsapplicaties. Veelzijdigheid wordt toegevoegd met handmatige hellingshoek van de "DUAL-as" of handmatig dubbel afschot, voor het instellen van opritten, hellingen en drainagelijnen, enz. Dit is mogelijk met de optionele afstandsbediening RC601.

Spectra één knopbediening:

De Spectra LL100N beschikt slechts over één toets, de aan/uit knop. Bij het aanzetten van de laser, stelt deze zichzelf waterpas. Zodra Spectra LL100N waterpas is, gaat de laserstraal aan en roteerd deze met een snelheid van 600 rotaties per minuut (RPM). Er kan nu gemeten worden met de meegeleverde HR320 handontvanger. De laser kan uitgeschakeld worden door weer op dezelfde toets te drukken.

Ontvanger gebruik:

De Spectra LL100N standaard geleverd met de Spectra HR320 handontvanger. Samen met de Spectra HR320 handontvanger heeft de Spectra LL100N een werkgebied van 300 m. Het akoestisch signaal is in 3 niveaus in te stellen; luid, zacht en uit. Ook is de gevoeligheid/nauwkeuigheid van de ontvanger in te stellen in 2 nauwkeurigheden; fijn ± 2 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 6 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. De Spectra HR320 wordt standaard geleverd met een kunststof opschuifbare baakklem.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 650 < 1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +45° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 300m
Nivelleernauwkeurigheid ± 1 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding 2 x alkaline batterij D-cel
Gebruiksduur max 50 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 1,5 kg
Projectie Horizontaal

Leveringsomvang
Spectra LL100N
Handontvanger HR320
Baakklem t.b.v. HR320
2 x 1,5V D alkaline batterij
2 x 1,5V AA alkaline batterij
Koffer

 

Downloads:

Spectra LL100N gebruiksaanwijzing

Spectra LL100N brochure

Meer binnen categorie: Spectra |  Meer binnen categorie: Bouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.