opc_loader
Service & reparatie

Nedo Linus1 H

Artikelnr: 471800

De Nedo Linus1 H bouwlaser

Perfect voor het overbrengen van hoogtes

Eenvoudige 1-knops bediening

Wordt geleverd incl. een digitale mm ontvanger

Set
Aantal 675,00 595,00 U bespaart: 12%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Verzendmethode
Bezorgkosten:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Nedo LINUS1 H horizontale bouw projectielaser

De Nedo LINUS1 H is een nieuwe, extreem robuuste, volautomatische projectie bouwlaser voor het waterpas stellen in de meest extreme omstandigheden op de bouwplaats. Met een werkgebied van maximaal 200 m heeft deze bouwlaser alles wat je nodig hebt om waterpas vlakken uit te zetten. Gemakkelijk in gebruik met één knopbediening en hoge precisie van 0,1 mm/m, de Nedo LINUS1 H zelf nivellerend en projecteert een 360° waterpaslijn. Automatische schokwaarschuwing voorkomt dat er foutieve metingen gedaan worden. De laserkop van de Nedo LINUS1 H wordt beschermd door een metalen kooi en  de laser door een robuuste behuizing. Optioneel is voor de Nedo LINUS1 H een statief en laserbaak te krijgen, aangeven bij artikel opties.

Robuust:

De Nedo LINUS1 H beschikt over een robuuste en effectieve motorische zelfnivellering. Binnen het zelfnivelleer-bereik van ± 5° garanderen digitale doosniveaus en elektrische servomotoren de exacte uitlijning van de horizontale 360°-laserstraal. De schokvaste behuizing van de laser in de aluminium kooi is spatwaterproof en stofdicht en voldoet aan de IP-classificatie IP65. De laserkop wordt beschermd door een persgegoten aluminium kap en een stevig glashuis. Zodoende kan de nieuwe Nedo LINUS1 H bij weer en wind worden gebruikt. Dankzij de robuuste constructie en de stevige rubber coating van het huis is de Nedo LINUS1 HV ook schok- en stootproof. Perfect voor het ruwe gebruik in de hoogbouw en in de weg- en waterbouw, in de tuin- en landschapsarchitectuur of in de hout- en staalbouw.

Nedo één knopbediening:

De Nedo LINUS1 H beschikt slechts over één toets, de aan/uit knop. Bij het aanzetten van de laser, stelt deze zichzelf waterpas. Zodra Nedo LINUS1 H waterpas is, gaat de laserstraal aan en projecteert een waterpasvlak van 360°. Er kan nu gemeten worden met de meegeleverde acceptor line mm. De laser kan uitgeschakeld worden door weer op dezelfde toets te drukken.

Ontvanger gebruik:

De Nedo LINUS1 H standaard geleverd met de Nedo Acceptor Line mm handontvanger. Samen met de Nedo Acceptor Line mm handontvanger heeft de Nedo LINUS1 H een werkgebied van 200m. Het akoestisch signaal is in 3 niveaus in te stellen; luid, zacht en uit. Ook is de gevoeligheid/nauwkeurigheid van de ontvanger in te stellen in 2 nauwkeurigheden; fijn ± 1 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 3 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. De ontvanger is voorzien van een mm-aanduiding, hierdoor kan er in een oog-op-slag gezien worden wat de afwijking in mm t.o.v. het referentiepunt is. De Acceptor line mm wordt standaard geleverd met een persgegoten aluminium heavy-duty baakklem.

Garantie:

De garantieperiode voor de X-liner, Linus en de Sirius is conform fabrieksgarantie. Voor de X-liner, Linus en de Sirius geldt een garantietermijn van 2 jaar.
Echter voor alle Primus modellen en Acceptor Pro+/Commander2 geldt een garantie termijn van 3 jaar. Bij onjuiste gebruik van de Nedo instrumenten of bij valschade komt de garantie te vervallen. Voor meer informatie omtrent de garantie verwijzen wij u naar de algemene verkoop- leveringsvoorwaarden van Nedo.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635-650 nm, < 1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 100 m met ontvanger
Nivelleernauwkeurigheid ± 1 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 65
Elektrische voeding Accupack 3.800 mAh
Gebruiksduur max 30 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 2,97 kg
Projectie Horizontaal

Leveringsomvang
Nedo LINUS1 H
Lader
Handontvanger Acceptor line mm
Heavy-Duty baakklem t.b.v. Acceptor line mm
2 x 1,5 V LR6 (AA) batterij
Koffer

 

Downloads:

Nedo catalogus

Meer binnen categorie: Nedo |  Meer binnen categorie: Bouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.