opc_loader
Service & reparatie

Bosch GRL400H

Artikelnr: 0601061800

De Bosch GRL 400H bouwlaser

Eenvoudige 1-knops bediening

Werkt op zowel op accu als op batterijen

Wordt geleverd als complete set incl. ontvanger

Set
Aantal 545,00 499,00 U bespaart: 8%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten (1 tot 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Bosch GRL 400H horizontale bouwlaser

De Bosch GRL 400H is gebouwd voor de bouwplaats. Met een werkgebied van maximaal 200 m heeft deze bouwlaser alles wat je nodig hebt om waterpas vlakken uit te zetten. Gemakkelijk in gebruik met één knopbediening en hoge precisie van 0,08 mm / m, de Bosch GRL 400H zelfnivellerend en draait met een snelheid van 600 rpm. Automatische schokwaarschuwing voorkomt dat er foutieve metingen gedaan worden. De laserkop van de Bosch GRL 400H wordt beschermd door een metalen kooi en  de laser door een robuuste behuizing. Optioneel ook met zwaar Bosch HD170 statief en laserbaak te krijgen, aangeven bij artikel opties.

Bosch Flexible Power System:

De Bosch GRL 400H werkt zowel met het standaard meegeleverde oplaadbare accukpack waarin cellen met hoog vermogen zitten, als op 2 alkaline D-cel batterijen, deze kunnen in het standaard meegeleverde batterijen frame geplaatst worden. Hierdoor is de Bosch GRL 400H extreem belastbaar en hebben is er gering energieverlies. De accu is snel gewisseld door het batterij vak, zodat je altijd verder kun als de accu leeg is. De accu van de Bosch GRL 400H kan ook tijdens gebruik geladen worden.

Bosch één knopbediening:

De Bosch GRL 400H beschikt slechts over één toets, de aan/uit knop. Bij het aanzetten van de laser, stelt deze zichzelf waterpas. Zodra Bosch GRL 400H waterpas is, gaat deze met een snelheid van 600 rotaties mer minuut roteren.  Er kan nu gemeten worden! De laser kan uitgeschakeld worden door weer op dezelfde toets te drukken.

Ontvanger gebruik:

De Bosch GRL 400H is samen met de standaard meegeleverde handontvanger LR-1 te gebruiken. Samen met de LR-1 handontvanger heeft de Bosch GRL 400H een werkbereik van 400m. Het akoestisch signaal is in 3 niveaus in te stellen; luid, zacht en uit. Ook is de gevoeligheid/nauwkeuigheid van de ontvanger in te stellen in 2 nauwkeurigheden; fijn ± 1 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 3 mm voor bijvoorbeeld een zandbed.

Garantie:

Voor al het professionele blauwe elektrisch gereedschap geldt een garantie van 3 jaar, mits de aankoop binnen 4 weken geregistreerd is op www.bosch-professional.com/nl/nl/service/garantie.
Uitgesloten daarvan zijn industriële accuschroevendraaiers, hoogfrequentie- en persluchtgereedschap, accupacks, oplaadapparaten en bijgeleverde accessoires.
Voor professionele Bosch Lithium-Ion-accu's is een 2 jaar accu premium service, mits het artikel binnen 4 weken na aankoop is geregistreerd.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 nm, minder dan 1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 200 m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,8 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 56
Straaldiameter 5 mm op apparaat
Elektrische voeding Accupack 9 Ah of 2 x 1,5 V LR20 (D)
Gebruiksduur max 30 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 2,0 kg
Projectie Horizontaal

Leveringsomvang
Bosch GRL400H
Accupack
Batterij houder
2 x alkaline batterij 1,5 V LR20 (D)
Lader
Handontvanger LR-1
Baakklem t.b.v. LR-1
1 x 9V alkaline batterij
Koffer

 

Downloads:

Bosch GRL400H gebruiksaanwijzing

Meer binnen categorie: Bosch |  Meer binnen categorie: Bouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.