opc_loader

Leica Rugby CLH 001AG

Artikelnr: 6012275
Leica

De Leica Rugby CLH - 001AG afschotlaser

5% Dubbel afschot

1200 rpm speciaal voor kilveren

Standaard geleverd met Combo mm ontvanger/afstandsbediening

Set
Aantal 2.150,00 1.950,00 U bespaart: 9%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling, rembours of bij afhalen in Utrecht.

Normaliter wordt uw bestelling, op ma. tm vr., binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd.

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken.

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten (1 tot 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Rugby CLH 001AG afschotlaser

De Leica Basis Laser CLH 001AG is een geupgrade versie van de Leica Rugby CLH - Basic. Naast de functies van de heeft de Rugby CLH 001AG ook de mogelijkheid dubbel afschot in te stellen tot ± 5%. Dit samen met de 1200 omw/min maakt de Rugby CLH 001AG de ideale kilver laser om waterpas vlakken te maken, het controleren en overbrengen van hoogtes en voor grondnivelleringstoepassingen en voor eenvoudig afschot werk bij bijv. sportvelden. Met onze professionele diensten zoals reparatie en kalibratie blijft de uitzonderlijke prestatie van uw laser vele jaren lang behouden.

Li-ion accupack:

De Leica Rugby CLH en CLA serie lasers wordt standaard met een snelladende Li-Ion-batterij incl. Li-ion lader. Met deze duurzame oplossing is hoeft u niet langer batterijen te kopen en is uiteindelijk veel voordeliger en indirect een langere gebruikstijd.

Leica Combo ontvanger / afstandsbediening:

De Leica CLH 001AG   wordt standaard geleverd met de Combo ontvanger, deze heeft een eenvoudig te begrijpen lay-out. Alle functies kunnen op deze ontvanger/afstandsbediening bedient worden, zoals het instellen van het afschot (handmatig of automatisch) in 2 assen en de  blindeerfunctie. De Leica Combo is naast afstandsbedining tevens de handontvanger, welke is voorzien van mm weergave. Hierdoor kan er direct afgelezen worden hoeveel mm het hoogte verschil is t.o.v. de referentiehoogte, zonder de ontvanger op de baak heen en weer te hoeven schuiven. Samen een handontvanger Leica Combo is de Leica CLH 001AG te gebruiken tot een afstand van 650m, wat een maximaal werkgebied opleverd van 1.300m. De Combo heeft een akoestisch signaal welke in 4 niveaus in is te stellen; luid, medium, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeuigheid van de ontvanger is in te stellen in 4 nauwkeurigheden; fijn ± 0,5, 1,0 en 2,0 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 5,0 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. De Leica Combo is voorzien van een oplaadbare 3,7V Li-ion accu, welke met dezelfde lader als de laser kan worden geladen. De Combo ontvanger wordt standaard geleverd met een baakklem.

Blindeerfunctie:

Met de blindeerfunctie  kan er een deel van de laserstraal uitgeschakeld worden, zodat reflexie geen probleem meer is.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 < 1 mW
Werktemperatuur -20°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -40°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 650m
Rotatiesnelheid 900, 1.200 PRM
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,5 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 6°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 68
Elektrische voeding Li-ion accupack
Gebruiksduur max 50 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 3,8 kg
Projectie Horizontaal

Leveringsomvang
Leica Rugby CLH 001AG
Li-ion accupakket
Combo ontvanger
Baakklem
Koffer

 

Downloads:

Leica Rugby CLH / CLA serie brochure

Meer binnen categorie: Leica |  Meer binnen categorie: Afschotlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.