opc_loader
Service & reparatie

Nedo Sirius1 HV Green

Artikelnr: 471950
Uit voorraad leverbaar

De Nedo Sirius1 HV Green afbouwlaser

All-in-one groenlicht afbouwlaser voor binnen en buiten

Eenvoudige intuïtieve bediening

Is leverbaar in verschillende uitvoeringen qua leveromvang

Incl. gratis lader voor in de auto t.w.v. € 35,- (zolang de voorraad strekt)

Set

  • Geen
  • Set 1 incl. statief + €125,00
  • Set Compleet + €75,00
Aantal 1.249,00 1.049,00 U bespaart: 16%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Nedo Sirius1 HV green groenlicht all-in-one bouwlaser

De Nedo Sirius1 HV Green groenlicht volautomatische horizontaal en verticaal rotatielaser met continue aanwezige oplood en neerlood laserpunt. De rotatielaser wordt volautomatisch exact horizontaal of verticaal genivelleerd en de automatische hoogtebewaking (tilt functie) stopt de laser bij een sterke trilling, hoogte fouten worden daardoor voorkomen. Simpelweg inschakelen en aan de slag.  Het nivelleerbereik van de Nedo Sirius1 HV Green is met ± 5° ruim voldoende voor alle bouwwerkzaamheden. De Nedo Sirius1 HV Green heeft een werkbereik tot 150 meter en met de Acceptor Green ontvanger wat een totaal werkbereik van 300 meter geeft. Ook is de Nedo Sirius1 HV Green bouwlaser verticaal te gebruiken voor bijvoorbeeld gemakkelijk wanden of bouwramen te plaatsen. De oplood- en neerloodstraal staan 90 graden t.o.v. de roterende laserstraal, als de laser verticaal gepositioneerd is ook haakse hoeken kan uitzetten. Dubbel handmatig afschot is op de laser of afstandsbediening gemakkelijk in te stellen. Met de scanfunctie op de Nedo Sirius1 HV Green is het mogelijk de laser te laten scannen i.p.v. rond te laten draaien. Hiermee wordt al het laserlicht gebundeld in een kleiner gebied waardoor het laserlicht intenser wordt. Hierdoor kan ook de reflectie van de laserstraal in glazen ruiten voorkomen worden. De Nedo Sirius1 HV Green is in 3 verschillende pakketten te verkrijgen, met ontvanger (set uitvoering), in hoogte verstelbaar statief en laserbaak (set 1 uitvoering) en als interieur set met wandklem en verticaal houder voor op statief (set compleet uitvoering) aangeven bij artikelopties "Set". Alle uitvoeringen van de  Nedo Sirius1 HV Green worden standaard geleverd met accupack, lader, afstandsbediening, ontvanger en stevige koffer voor een overzicht kijk bij leveringsomvang.

Nedo afstandsbediening:

De Nedo Sirius1 HV Green wordt in alle uitvoeringen standaard geleverd met een afstandsbediening, deze heeft dezelfde eenvoudig te begrijpen lay-out als de toetsen op de laser. Alle functies kunnen zowel op de laser als op de afstandsbediening gebruikt worden. De volgende functies zijn te bedienen; afschot in 2 assen, scan stand schakelen tussen 5 standen, scanlijn verplaatsen, rotatiesnelheid instellen 5 standen, in verticale stand de Z-as uitrichten.

Groenlicht laser:

Tot vier keer betere zichtbaarheid dankzij groene laserlijnen. Wanneer u in gebieden werkt met helder omgevingslicht, zoals in de buurt van ramen, is de groene laserdiode van de Nedo Sirius1 HV Green all-in-one groenlicht bouwlaser duidelijk beter zichtbaar dan de rode laser. De verschillende golflengten van de twee kleuren betekenen dat de lichtopbrengst van groen licht hoger is dan die van rood licht - waardoor de laserlijn helderder en gemakkelijker te zien is voor het menselijk oog.

Ontvanger gebruik:

De Nedo Sirius1 HV Green wordt standaard geleverd met de Nedo Acceptor green. Samen een handontvanger Nedo Acceptor green is de Nedo Sirius1 HV Green te gebruiken tot een afstand van 150m. De Nedo Acceptor green heeft een akoestisch signaal, welke in 3 niveaus te stellen; luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeuirgheid van de ontvanger is in te stellen in 2 nauwkeurigheden; fijn ± 1 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 4 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. De Nedo Acceptor green wordt standaard geleverd met een kunststof baakklem.

Garantie:

De garantieperiode voor de X-liner, Linus en de Sirius is conform fabrieksgarantie. Voor de X-liner, Linus en de Sirius geldt een garantietermijn van 2 jaar.
Echter voor alle Primus modellen en Acceptor Pro+/Commander2 geldt een garantietermijn van 3 jaar. Bij onjuist gebruik van de Nedo instrumenten of bij valschade komt te garantie te vervallen. Voor meer informatie omtrent de garantie verwijzen wij u naar de algemene verkoop- leveringsvoorwaarden van Nedo.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 515 nm < 5 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 150m
Nivelleernauwkeurigheid ± 1 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Afschot Handmatig ± 5° en tot 90°  met de hellingsadapter in 1 as (artikelnr. 461047)
Scanhoek 0°, 6°, 20°, 50° en 90°
Rotatiesnelheid 0, 60, 120, 300 en 600 RPM
Stof- en spatwaterbescherming IP 65
Elektrische voeding Accupack 3.800 mAh
Gebruiksduur max 30 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 2,3 kg
Projectie Horizontaal / verticaal

Leveringsomvang Set
Nedo Sirius1 HV Green Alle
Accupack Alle
Lader Alle
Afstandsbediening Alle
Acceptor Green handontvanger Alle
Baakklem Acceptor Green Alle
Statief 0,80-2,76m Set1
Laserbaak Set1
Wandhouder Compleet uitvoering
Verticaalhouder Compleet uitvoering
Doelplaat Compleet uitvoering
Koffer Alle

 

Downloads:

Nedo catalogus

Meer binnen categorie: Nedo |  Meer binnen categorie: Afbouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.