opc_loader
Service & reparatie

Leica Rugby 640G

Artikelnr: 6011489

De Leica Rugby 640G afbouwlaser

All-in-one groenlicht afbouwlaser voor binnen en buiten

Oplaadbaar Li-ion accupack meegeleverd

Wordt standaard geleverd interieurpakket en Rodeye 120G

Aantal 1.650,00 1.395,00 U bespaart: 15%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Rugby 640G horizontale en verticale groenlicht bouwlaser

De Leica Rugby 640G universele groenlicht laser biedt aannemers de mogelijkheid om alle horizontale, verticale en simpele afschottaken snel en betrouwbaar uit te voeren, en biedt zo hoge veelzijdigheid in algemene toepassingen in de ruwbouw en binnenbouw. De groene straal wordt mogelijk gemaakt door de nieuwste vindingen uit de groene diode-technologie, waardoor deze tot op 30 meter zichtbaar is zonder een ontvanger. Een IP 67 bescherming en tot maximaal 60 uur gebruiksduur maken van deze lasers de meest betrouwbare en robuuste keuze voor elk interieurproject. Voor makkelijke straaldetectie gebruikt u de optionele Leica Rod 120G digitale mm laserontvanger. De Leica Rugby 640G wordt door bouwlasersonline standaard geleverd met de Leica RC 400 afstandsbediening, welke, aannemers de mogelijkheid biedt om moeiteloos afschot- en loodlijntaken uit te voeren, scanlijnen te verplaatsen, de rotatiesnelheid te wijzigen. Tevens kan hiermee de batterijduur van de Leica Rugby 640G bespaart worden waar dat nodig is en verhoogt zo de functionaliteit en de toepassingsflexibiliteit. Daarbij profiteren aannemers in de droogbouw van het extreem gemakkelijk en nauwkeurig kunnen uitzetten en uitlijnen van binnenwanden met behulp van de Scan 90°-functie, automatische loodlijn en 90° referentiestraal.

Li-ion accupack:

De Leica Rugby 640G wordt standaard door bouwlasersonline geleverd met een snelladende Li-Ion-batterij incl. Li-ion lader. Hiermee voorkomt u  wachttijden door een lage batterijstatus: de Rugby 640G bouwlaser wordt geleverd in een pakket met de oplaadbare Li-ion batterij met lange levensduur die tijdens gebruik opgeladen kan worden, bijv. in de auto met de autolader (optionele accessoire) of vanuit elke accu met behulp van de 12V-accukabel (opt.). Aannemers die op grote bouwplaatsen werken met veel zonuren zullen veel profijt hebben van het optionele zonnepaneel dat kan worden bevestigd aan de draagkoffer voor kosteloos opladen van de Rugby 640G laser. Voor nog milieuvriendelijker batterij-management en meer efficiëntie zet de RC 400 afstandsbediening de laser in slaapstand tijdens uw pauze, waardoor de batterij wordt gespaard, terwijl uw setup nog hetzelfde is als u terugkomt.

Leica Li-ion interieur pakket:

De Leica Rugby 640G wordt geleverd als interieur set, dit houdt in dat standaard de Leica RC400 afstandsbediening, de Leica A200 multifunctionele wandklem (past niet in de koffer), roodlaserlicht doelschijf , roodlicht laserbril en koffer meegeleverd wordt.
De Leica RC 400 afstandsbediening breidt de functionaliteit van de Leica Rugby 640G multifunctionele rotatie lasers uit, en zorgt zo voor uitstekende en veelzijdige prestaties van uw toepassingen zorgt. Bijv. de Scan 90°- en de Plumb Down-functies verhogen de nauwkeurigheid van kantrecht- en uitlijntoepassingen De slaapfunctie spaart de batterij tijdens uw pauze, en slaat de instellingen op voor een snelle setup later. Ook is handmatig dubbele helling instellen zeer eenvoudig. Bij de Leica Rugby 640G kan de ontvanger Leica Rodeye 120G optioneel mee geleverd worden (aangeven bij artikelopties). Met een bereik van 250 m en een akoestisch signaal welke in 3 niveaus in is te stellen; luid, zacht en uit, de gevoeligheid / nauwkeuigheid van de ontvanger is in te stellen in 2 nauwkeurigheden; fijn ± 1 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 3 mm voor bijvoorbeeld een zandbed is de Leica Rodeye 120G heeft een prima ontvanger. De Leica Rodeye 120G wordt standaard geleverd met een kunsstof baakklem. D.m.v. de mm weergave kan er direct afgelezen worden hoeveel mm het verschil is t.o.v. de referentiehoogte, zonder de ontvanger op de baak heen en weer te hoeven schuiven.

Groenlicht laser:

Tot vier keer betere zichtbaarheid dankzij groene laserlijnen. Wanneer u in gebieden werkt met helder omgevingslicht, zoals in de buurt van ramen, is de groene laserdiode van de Leica Rugby 640G all-in-one groenlicht bouwlaser duidelijk beter zichtbaar dan de rode laser. De verschillende golflengten van de twee kleuren betekenen dat de lichtopbrengst van groen licht hoger is dan die van rood licht - waardoor de laserlijn helderder en gemakkelijker te zien is voor het menselijk oog.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 520 nm < 5 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 3R
Werkbereik 250m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,5 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Afschot Handmatig ± 5° en tot 90°  met de hellingsadapter in 1 as (artikelnr. 461047)
Scanhoek 10°, 45° en 90°
Rotatiesnelheid 0, 150, 300 en 600 RPM
Stof- en spatwaterbescherming IP 67
Elektrische voeding Li-ion accupack
Gebruiksduur max 40 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 2,9 kg
Projectie Horizontaal / verticaal

Leveringsomvang
Leica Rugby 640G
Li-ion accupakket
Lader
Multifunctionele wandhouder (past niet in de koffer)
RC400 afstandsbediening
Laserbril
Doelplaat
Handontvanger Leica  Rodeye 120G
Baakklem t.b.v. Rodeye
2 x 1,5V AA alkaline batterij
Koffer

 

Downloads:

Leica Rugby 640G gebruiksaanwijzing

Leica Rugby 600 serie brochure

Meer binnen categorie: Leica |  Meer binnen categorie: Afbouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.